И.ф. главен прокурор на Република България Борислав Сарафов и Питър

...
И.ф. главен прокурор на Република България Борислав Сарафов и Питър
Коментари Харесай

Сарафов и постоянният съветник по правните въпроси относно борбата с корупцията в Централна Европа Питър Халпърн откриха семинар за магистрати

И.ф. основен прокурор на Република България Борислав Сарафов и Питър Халпърн, непрекъснат консултант по правните въпроси по отношение на битката с корупцията в Централна Европа, откриха семинар „ Борба с корупцията, пране на пари и антитероризъм “, оповестиха от държавното обвиняване.

В тридневния конгрес вземат участие 30 прокурори, следователи и чиновници на Антикорупционната комисия. 

Форумът, проведен от Прокуратура на Република България и Департамента по правораздаване на Съединени американски щати, се организира в образователната база на прокуратурата в гр. Батак.



Лекторите от Службата за развиване, помощ и образование на прокурори в чужбина на Департамента по правораздаване на Съединени американски щати и от Федералното бюро за следствие ще срещнат българските си сътрудници с практическия си опит по гонене на проведени незаконни групи и разкриването на корупционни закононарушения. Акцент в образованието е и противодействието на прането на пари и предотвратяването на деянията на тероризъм и киберпрестъпления в подтекста на нарасналите опасности пред сигурността в световен проект.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР