И един въпрос искам да задам на Цветан Цветанов -

...
И един въпрос искам да задам на Цветан Цветанов -
Коментари Харесай

Цитат на деня: На Цветанов ще му отива фигурата с половината рокля

" И един въпрос желая да задам на Цветан Цветанов - в случай че се одобри конвенцията, той коя от тези три фигурки се припознава, че ще бъде... Мисля, че тази с половината рокля най ще му отива ".

Това съобщи депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Стоян Мирчев, откакто социалистите внесоха 74 депутатски подписа за иницииране на референдум с въпрос " Трябва ли българското Народно заседание да ратифицира така наречен Истанбулска спогодба? ". Социалистът сподели картинка с фигури - на жена, на мъж и на комбинацията сред мъж и жена, на която написа: " All gender restroom ".

По-рано денем ГЕРБ разгласи, че отсрочва ратификацията на Истанбулската спогодба, само че не се отхвърля от нея.

" В точка 53 в обяснителния отчет към конвенцията написа: " В светлината на тази правосъдна процедура създателите са желали да прибавят следните учредения за недопустимост на дискриминация, които са от огромно значение за предмета на конвенцията ". И тук са изброени хората, които попадат под тази спогодба. Това включва някои категории лица, като да вземем за пример транссексуални, трансвестити, травестити и други групи хора, които не дават отговор на това, което обществото е определило като прилежащо на категорията мъже и дами ", сподели още Мирчев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР