И двамата кандидати за управител на БНБ имат своите качества,

...
И двамата кандидати за управител на БНБ имат своите качества,
Коментари Харесай

ДПС решава до дни кого ще подкрепи за управител на БНБ

И двамата претенденти за шеф на Българска народна банка имат своите качества, ще вземем своето решение през идната седмица, заяви пред Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи Петър Чобанов.

Според него отношението на ръководещите към процедурата не е на равнище.

Що се отнася до обсъжданата сега от ръководещите веннотехническа помощ за Украйна, Чобанов напомни, че през цялото време Движение за права и свободи са поредни по тематиката " Украйна ". По някои тематики не би трябвало да се приказва доста, би трябвало да се работи, а когато не си специалист по тематиката, би трябвало да замълчиш, уточни депутатът.

Той чака в парламентите специалистите да дадат своето мнение и да се вземе решение дали да бъде подкрепена Украйна с оръжие.

Грижата за най-уязвимите я няма, разслоението продължава, бедността се усилва, разяснява Петър Чобанов настоящата конюнктура в страната.

Той заяви, че биха подкрепили предложение за понижаване на акциза за горивата.

Вървим към удвояване на инфлацията все още, то може да се случи в границите на 2-3 месеца, в случай че продължи тази динамичност, предвижда Чобанов.

При храните имаме проблем, обществените патронажи не могат да си извършват уговорките.

Правителството да постави всичко належащо да разпознава хората в риск и да не разреши да има гладни, предложи депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР