И домовете на българските звезди се нуждаят от чистота и

...
И домовете на българските звезди се нуждаят от чистота и
Коментари Харесай

Тайната за чист дом на българските звезди

И домовете на българските звезди се нуждаят от непорочност и поддръжка, а ние към този момент разбрахме по какъв начин родните звезди съумяват да извършват звездните си задължения и да живеят в покои, блестящи от непорочност. Доскоро у нас съществуваше мит, че богатите домове изискват и скъпа поддръжка. Вярвахме, че да използваш услугите на домашна помощница или почистваща компания е привилегия единствено на определени и в главата ни се въртяха галактически суми, които тези компании желаят, с цел да почистят кухнята или хола ни. За благополучие, този мит към този момент е разрушен с помощта на букинг платформата за почистващи услуги Domestina.bg.

Оказа се, че точно тя е тайната на родните звезди да получават бързо, елементарно и налично запазване на почистващи услуги. Всъщност Domestina.bg основават напълно нов метод, по който действа този бизнес у нас, а ето каква е златната им формула за триумф, от която редица известни персони към този момент се възползваха.

ТЕ Гражданско отделение ПРАВЯТ ЛЕСНО!

Причината родният хайлайф да избра да употребява този тип услуги се крие във философията на компанията – да създадат резервацията на почистващи услуги най-лесното и бързо нещо на света за своите клиенти.

От букинг платформата са улеснили до толкоз процеса на това да си букнеш почистваща услуга, че сега на уеб страницата им можеш да го направиш с тъкмо три лесни клика. Влизаш на domestina.bg, избираш си една от над 10-те им почистващи услуги, избираш компания, чиято цена те устройва и правиш резервацията. Всичко се случва толкоз бързо и просто, с цел да ти спести време, да отстрани досадните телефонни диалози и предварителни огледи. Шоубизнесът лудна по концепцията да е тайно, да може да заплати непосредствено онлайн или на място и да не губи време от звездните си задължения с битови отговорности като поръчване миенето на прозорци.

СЪБИРАТ НАЙ-ДОБРИТЕ!

Качеството си е качество и не мислете, че тук то е подценено. Domestina.bg са събрали най-хубавите почистващи компании на пазара сега и можем да кажем, че на уеб страницата им има голям избор от компании реализатори. След като избереш коя услуга искаш – избираш и компанията реализатор по цена, която те устройва и по действителни мнения от клиенти и рейтинг, за който компаниите се борят на платформата. Служителите споделят, че притежателите на множеството звездни домове, в които са чистили прецизно наблюдават за качеството на услугата и са извънредно удовлетворени, че компаниите си правят работата съвършено. Причината по тази причина е наложеният Domestina standard, за осъществяването на който от компанията прецизно наблюдават.

СТРАХОТНИ ЦЕНИ!

Мислите си, че звездите пилеят безсистемно средствата си за щяло и нещяло, само че грешите. От компанията настояват, че толкоз родни звезди резервират почистващи услуги от тяхната платформа точно поради преференциалните цени. На Domestina.bg може да откриете Домашни помощници, които работят на цени от 30 лева за 4 часа – най-ниската цена на пазара сега. Именно и тази тяхна услуга е най-поръчваната от родния хайлайф в последните месеци. Домашните им помощници идват и за 4 часа трансформират и най-мръсния дом в същински парадайс, а звездите са удовлетворени, че могат да ги употребяват когато те решат – без обвързване с абонамент и наложителни визити месечно. Звездните адреси от време на време поръчват два пъти седмично, различен път и един път месечно тази услуга, само че постоянно са впечатлени от старанието на наетите да почистят дами. Доказателство за супер качеството и преференциални цени, които платформата предлага са техните към този момент над 100 хиляди поръчани почиствания! Добрата вест е, че да дойдат да ти почистят у вас безупречно и да ти спестят време, старания и хиляди часове на мивката или с прахосмукачката към този момент не е привилегия единствено за богатите и известните. Независимо дали желаете Основно разчистване, излъскване на банята и фугите, разчистване на кухнята, хладилника и засъхналите мазнини, миене на прозорци или просто някои да събере и сгъне тоновете пране вместо вас – може да го поръчате на Domestina.bg. Платформата ви чака ето тук – към този момент е бързо, елементарно и на супер цени!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР