И днес ни очаква предимно слънчево време следобед. Над централните

...
И днес ни очаква предимно слънчево време следобед. Над централните
Коментари Харесай

Следобедите ще останат топли

И през днешния ден ни чака най-вече слънчево време следобяд.
Над централните и източните региони ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места там ще превали и прегърми. Ще продължи да духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 24° и 29°.

По морето ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. Само на обособени места там ще превали. Ще духа до сдържан северозападен вятър.

Днес на доста малко места степента на пожароопасност ще бъде екстремална.

Утре рискът ще бъде по-голям.

Над планините до края на деня времето също ще се задържи най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще бъде съвсем без превалявания. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури на 1200 метра ще бъдат към 18°, на 2000 метра – към 10°.

Утре ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността. На обособени места в източната половина от страната и в планинските региони ще превали. Максималните температури ще са сред 24° и 29°.

И до събота времето ще се задържи със обилно слънце. Повече ще бъдат облаците над източната половина от страната и планините. На места в тези региони са вероятни и краткотрайни валежи. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 23° и 28°.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР