И да ме бутате за вот на недоверие и да

...
И да ме бутате за вот на недоверие и да
Коментари Харесай

Борисов: Инфлацията расте като козунак, ще обеднеем жестоко

" И да ме бутате за избор на съмнение и да вършим нови избори - не вземам участие ", съобщи пред симпатизанти на ГЕРБ в Шумен Бойко Борисов.

" Инфлацията пораства като великденски козунак. Между 0% и 3% трите ни държавни управления са я държали. Сега ще махнат Данък добавена стойност, само че мога да се обзаложа, че цената на хляба няма да се промени, тъй като за житото - нафтата нарастна, торовете, химикалите. С всяка мярка в този момент на държавното управление се усилва инфлацията. Ще обеднеем грубо ", предвижда Борисов.

" Какво стана със зърното? Нали тук е житницата ни. Къде са тези милиарди и 200. Всички си подписаха договорите с " Газпром ", взимат си евтиния газ и си мълчат, тъй като не са " такива герои ", сподели още той.

" И викате " оставка " и ГЕРБ да се връща. На този обран бостан сега. Искате да ме извършите пленник. Управляващите ви лъжат нахално и вършат невероятно връщането на естествения живот, който имаше при нас. И да ме бутате за избор на съмнение и да вършим нови избори - не вземам участие, обърна се водачът на ГЕРБ към симпатизантите.

" Вече 1 година ГЕРБ ги няма. Каква е битката с корупцията? За 1 година какво разкриха, какво видяха? ", попита Борисов.

" Тази гняв и завист идва от суматоха, която усещат. Жегата, която усещат, не от нас - от народа. И тъй като са поели задължения, които не могат да изпълнят, се чудят по какъв начин да се скрият зад Радев или не знам къде ", сподели още той.

" Тази неистина, че на година сме крали 8-10 милиарда - за година трябваше да са икономисали за автомагистралите. А те са взели 9 милиарда заеми. От началото на годината до момента 2 милиарда Тези освен неопитни, а и неприятни хора ", съобщи Борисов по адрес на ръководещите.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР