ХЮСТЪН (AP) — Победата на Хюстън над Тенеси в неделя

...
ХЮСТЪН (AP) — Победата на Хюстън над Тенеси в неделя
Коментари Харесай

Keenum успява за Texans срещу Titans със Страуд, за да запази надеждите за плейофите живи

ХЮСТЪН (AP) — Победата на Хюстън над Тенеси в неделя беше завръщане, защото куотърбек от предишното на Texans ги докара до вълнуващото продължение победа с C.J. Stroud със разтърсване.

Кейс Кийнъм не беше започвал мач от сезон 2021 и въобще не беше играл тази година, преди да хвърли 229 ярда и тъчдаун в 19-16 победа, която резервира очакванията на Хюстън за плейофите живи.

Не е ясно дали Страуд ще получи позволение да се завърне този уикенд. Треньорът ДеМеко Райънс сподели в понеделник, че звездният новобранец остава в протокола за разтърсване и те ще видят по какъв начин ще напредне през седмицата.

С Страуд против Тенеси, 35-годишният Кийнъм завоюва третия си следващ старт за тексасците (8-6), откакто ги изведе до победи в последните два мача от сезон 2014. Keenum остана недрафтиран макар рекордната си кариера в университета на Хюстън и подписа като свободен сътрудник с тексасците през 2012 година Той прекара целия си сезон новобранец в подготвителния тим на тима, преди да се появи в 1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР