Hyundai разработи нов прототип на електрически скутер. На база първоначалната

...
Hyundai разработи нов прототип на електрически скутер. На база първоначалната
Коментари Харесай

Hyundai представи нов електрически скутер с пробег от 20 км

Hyundai създаде нов първообраз на електрически скутер. На база първичната си идея, показана на CES 2017 година, новият модел разполага със задно задвижване, батерия от последно потомство и стилни предни и задни светлини.

Новият първообраз е създаден, с цел да бъде показан като част от оборудването на бъдещите модели на Hyundai. При слагането на скутера в автомобила, той автоматизирано се зарежда, като употребява електричество, генерирано при придвижване на колата.


Преминаването на модела от 2019 година от задвижване на предното колело към задно предаване е от основно значение за повишение на сигурността и стабилността, защото нарежда тежестта към задната част на скутера. Освен това, новото задно задвижване разрешава консолидираното на окачване с амортисьор, с цел да се обезпечи по-удобно каране даже и по груби терени.

Последната версия на електрическия скутер на Hyundai разполага с 10.5Ah литиево-йонна батерия. Това дава опция на скутера да развива оптималната скорост от 20 км/ч и изминаване на 20 км с едно зареждане.


С тегло от 7.7 кг скутерът е елементарно портативен, а с помощта на неповторим дизайн със прегъване на три съществени точки значи, че е по-лек и по-компактен от всеки сходен артикул. За още по-голямо улеснение той разполага с дигитален екран, който демонстрира моментна скорост и положение на батерията. За нощно каране, новият скутер е оборудван с по две стилни предни и задни LED светлини.

Разглеждайки по-нататъшното евентуално развиване, от екипа по роботика на Hyundai възнамерява да интегрира регенеративна спирачна система, за увеличение на електрическия пробег със 7%.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР