HYUNDAI казва, че се подготвя за бъдещето“, докато пуска нова

...
HYUNDAI казва, че се подготвя за бъдещето“, докато пуска нова
Коментари Харесай

Hyundai се „подготвя за бъдещето“, докато разкриват технология за гуми в стила на Джеймс Бонд с разгъваеми вериги за сняг

HYUNDAI споделя, че се „ приготвя за бъдещето “, до момента в който пуска нова технология за гуми в жанр Джеймс Бонд, с цел да даде на водачите повече сцепление в снега.

Корейският производител е подготвен да създаде умна гума „ всичко в едно “, която може да се оправя с условия през цялата година.

Новата " интегрирана верига за сняг Shape Memory Alloy " на марката ще разреши на водачите да се оправят с пътища с ниско сцепление посредством дейно вграждане на прибираща се верига за сняг в гумата.

Използвайки сбирка от J-образни железни пътища в колелото и щанги, минаващи през протектора, те ще обезпечат по-добро сцепление по същия метод като специфичните зимни гуми.

„ Веригата “ ще може да се прибира, което значи, че водачите могат да превключват от летен към зимен режим в даден миг, когато минават от една повърхнина към друга.

Теорията е, че водачите ще могат да натискат бутон на таблото, който ще изпрати електрически сигнал през пръта, което ще го накара да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР