Хьон Сон Мин е вторият най-резултатен играч на Тотнъм и

...
Хьон Сон Мин е вторият най-резултатен играч на Тотнъм и
Коментари Харесай

Футболист на Тотнъм удари в земята Роналдо със скъпарски автомобил

Хьон Сон Мин е вторият най-резултатен състезател на Тотнъм и най-популярният футболист в родната си Южна Корея. 26-годишният нападател получава по 110 000 паунда на седмица и поради това може да си разреши някои първокласни артикули, за които елементарните хора могат единствено да си мечтаят. Част от приходите си Сон е пръснал за много скъпи, мощни и даже редки коли.

Ферари ЛаФерари



От този модел са създадени единствено 499 бройки. Дори и Кристиано Роналдо няма такава, а една от тях се намира в гаража на нападателя на Тотнъм. Специално поради него обичайният червен цвят за италианския производител е сменен с черен. Причината е остарялата омраза сред „ шпорите “ и Арсенал.

Цената на Ферари ЛаФерари е 1,15 милиона паунда и даже на звезда от Висшата лига ще се наложи да икономисва известно време, с цел да си разреши подобен автомобил. ЛаФерари е най-мощният създаван автомобил, който съгласно законодателството има право да се движи по улиците. За да притежаваш такава кола обаче, би трябвало да имаш освен пари, а би трябвало да бъдеш утвърден от Ферари. Важно изискване е, че би трябвало да докажеш, че и преди този момент си бил притежател на возила от италианската марка. И то не на една кола, а на пет!

Бегачката на Сон Хьон Мин развива от 0 до 100 км/ч за 2,9 секунди, а оптималната скорост, която може да развие е 365 км/ч. Двигателят е 6,3-литров V12, който е подпомаган от електрическа система КЕРС – сходна на употребената във Формула 1.

Ауди R8 Coupe



С такава кола Сон беше видян през 2014 година в родината си дружно с някогашната си другарка Мина – същинска поп звезда в Южна Корея. Цената на базовия модел на немския автомобил е 112 520 паунди, само че сигурно футболистът е прибавил много екстри към бялата си кола.

Ауди R8 Coupe развива от 0 до 100 км/ч за 3,2 секунди, а моторът е 5,2-литров V10.

Мазерати Леванте



Нападателят на Тотнъм е горделив притежател на модел от първия джип, създаван от италианската компания. Цената на подобен всъдеход започва от 60 000 паунда. Тук обаче има дребна измама. Сон не е платил и пени за джипа си. Той му е подарък от корейското посланичество на Мазерати. От компанията обяснили, че това е колата, която най-вече подхожда на най-популярния футболист в Южна Корея. Това обаче не е единственият джип в сбирката на нападателя.

Рейндж Роувър Evoque



Този автомобил може да се одобри като наложителен за всеки футболист във Висшата лига. Почти всеки състезател играчи в британския хайлайф в един миг са имали подобен джип. Притежаваният от Сон Хьон Мин Рейндж Роувър се отличава с черния си непрозрачен цвят, който е юридически по специфична поръчка. Сред спомагателните екстри на футболиста са и алените кожени седалки. Стартовата цена на Рейндж Роувър Evoque е 31 000 паунда.

Бентли Continental GTО



ще един обичан автомобил на футболистите от Висшата лига, а версията, намираща се в гаража на Сон Хьон Мин, коства към 160 000 паунда. Колата развива от 0 до 100 км/ч за 4,3 секунди. Максималната скорост е 318 км/ч, а това може да се окаже потребно, когато закъсняваш за подготовка. Двигателят на този модел е 6-литров битурбо W12.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР