Хуселино Нобрега де Лус е най-известният ясновидец и гадател в

...
Хуселино Нобрега де Лус е най-известният ясновидец и гадател в
Коментари Харесай

Бразилският Нострадамус ни изправи на нокти: Задава се страшна катастрофа, малцина ще са оцелелите ва Земята

Хуселино Нобрега де Лус е най-известният ясновидец и вещател в многомилионна Бразилия. Славата му обаче бързо трансферира рамките на страната, откакто той планува някои от най-знаковите международни събития в последните десетилетия. Именно това е в основата и на името, което получава – Бразилския Нострадамус. Ясновидецът е сънувал първия си оракулски сън през далечната 1979 година. В него той вижда идната гибел на принцеса Даяна. Бразилецът стартира усилени опити да предизвести кралското семейство, само че опитите му да се срещне с негови представители се оказва несполучлив. Де Лус не се отчайва и разпраща предупредителни писма до Бъкингамския замък и няколко европейски издания.

Никой не взима думите му на съществено и по този начин се стига до съдбовната злополука в Париж, в която принцесата загуби живота си.

Бразилският Нострадамус е предсказал с плашеща акуратност атентатите в Ню Йорк на 11 септември 2001 година, гибелта на бразилската звезда от Формула 1 Аертон Сена, както и злокобната злополука, в която почина претендентът за президент на Бразилия Едуардо Кампос. По думите му, през 2018 година ще станем очевидци на конфликт на Земята с огромен метеорит. Това обаче няма да докара до съдбовни последици. До 2034 година обаче светът ще преживее няколко жестоки произшествия, които ще бъдат директно разследване от активността на хората. Сътресенията ще бъдат повсеместни, като едвам 20 % от актуалното население на Земята ще оцелеят в Апокалипсиса, безапелационен е Хуселино Нобрега де Лус.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР