Хуманитарният полет от София до Москва с близо 200 руски

...
Хуманитарният полет от София до Москва с близо 200 руски
Коментари Харесай

Хуманитарен полет от София до Москва с близо 200 руски граждани

Хуманитарният полет от София до Москва с близо 200 съветски жители, множеството блокирани у нас туристи, излетя от терминал 2 на столичното летище в авансово оповестения час. Планираното кацане на летище " Шереметиево " в съветската столица е 17.10 ч. локално време. Полетът стана вероятен, откакто страната ни даде единодушие за това. Повечето от пасажерите отхвърлиха коментар пред медиите за протичащото се в Украйна. Пред „ Хоризонт “ въпреки всичко някои обявиха:

" Казвам се Лариса и съм от Русия. Не ми харесва това, което се случва. Дойдох на 16-и предишния месец на отмора. Сега съм тук, с цел да се кача на този полет ".

" От туроператорската компания ни споделиха, че има места и можем да заминем. Карахме ски, както се вижда от багажа ни. Чувствам се както се усещат всички естествени хора при тези условия ".

" Да, бяхме другари, само че се получава по този начин, че към този момент няма да бъдем.  Аз не отпътувам. Имах посетител и той ще отпътува. Става дума за бащата на брачната половинка ми. Всъщност беше планувано. Той беше на отмора при нас и пристигна време да си отпътува. Напълно срещу войната съм. Смятам, че е неуместно да се води. Това, което Путин направи, не е вярно. Надявам се всичко това да свърши скоро ".

Службите на Европейската комисия са осведомени за подхванатите от България дейности и за предоставеното по изключение оперативно позволение от Главна дирекция „ Гражданска въздухоплавателна администрация “ за осъществяване на филантропичния полет.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР