Хулигани потрошиха най-атрактивната класна стая на открито. Тя се намира

...
Хулигани потрошиха най-атрактивната класна стая на открито. Тя се намира
Коментари Харесай

Вандализъм в Бургас! Потрошиха класна стая на открито СНИМКИ

Хулигани потрошиха най-атрактивната класна стая навън. Тя се намира в парк „ Минерални бани “ в Бургас.

Грозната демонстрация е осъществена преди дни, а за потрошените оборудванията, основани за бургаските деца от учениците и преподавателите от СУ „ Константин Петканов “, научаваме от шефът на ЦАО „ Освобождение “ (ж.к. “Славейков “, кв. Лозово, кв. Банево и кв. Ветрен) - Тодор Колев. В своя персонален Facebook акаунт той разгласява и фотоси.

" Рядко си изпускам нервите, само че това към този момент е прекомерно! Това може единствено болен, надрусан и още нещо мозък да го направи! Да потроши една хубава ученическа стая навън! Какъв човек би трябвало да си с цел да го направиш? Какво би трябвало да ти е възпитанието с цел да го направиш? ", написа в профила си районният кмет и приканва: " Родители апелирам ви, говорете си със вашите деца, обеснявайте им какво е редно и какво не! Няма да се откажем да вършим, само че би трябвало ми вашата помощ с цел да запазим направеното! ", написа Тодор Колев.



Според осведомени, в региона на класната стая няма няма камери, само че наоколо има сложени такива. Жителите упорстват да се прегледат записите от записващите устройства, с цел да стане ясно кои са хулиганите, потрошили класната стая.

" Наистина би трябвало да си цялостен глупак, с цел да го направиш това! Защо хубавото нервира толкоз доста?! ", " Ужасно е! Едно време ТВУ, публично потребен труд и тем сходни форми на възпитанието даваха резултат. За страдание много огромна част от обществото ни не е дорасло за демократично и свободно битие! ", " Това са паразити! За страдание манталитета на огромна част от младежта е подобен. ", пишат възмутени родители в обществената мрежа.

Класната стая навън в Бургас " проработи " през 2021 година. Тя се намира на територията, която Иновативно СУ „ Константин Петканов” осинови - в парк Минерални бани. Проектът бе осъществен със съдействието на Община Бургас. Монтирани са изпровизирани чинове, има сложена и стилна пощенска кутия под дърветата, като ролята й е всеки посетител да опише и остави там своя спомен.

Всички са вложили обич в изработката на местенцото, само че към днешна дата няма й помен от първичния си тип.



Снимки: Тодор Колев / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР