Хулиганът от Банкя пак лъже. Това коментира във фейсбук бившият

...
Хулиганът от Банкя пак лъже. Това коментира във фейсбук бившият
Коментари Харесай

Лена Бориславова към Борисов: Хулиганът от Банкя пак лъже

Хулиганът от Банкя отново лъже. Това разяснява във фейсбук някогашният представител на кабинета " Петков "  Лена Бориславова откакто Бойко Борисов упрекна Политическа партия в затварянето на Мариците. 

" За времето, в което Асен Василев е отговарял за енергетиката, като се изключи че са внедрили „ Джемкорп “ на всички места, по същото време са нанесли вреди, които в този момент няма по какъв начин да бъдат обезщетени.  “Промяната ” са желали да заграбят енергетиката на България ", сподели Борисов. Според него бившият финансов министър е договорил затварянето на мощностите на ТЕЦ-овете в Маришкия басейн до 2026 година, написа вести.бг.

По-рано депутатит от ГЕРБ заявиха, че трябва да бъде внесен проект на решение на Народното събрание, с което да се задължи служебното правителство да отвори Плана за възстановяване и резистентност и да предоговори поетия ангажимент за затваряне на електроцентралите в Маришкия басейн. От ГЕРБ подчертаха, че отговорът на енергийния министър удостоверява подозренията им, че въглищните ни централи са спазарени против " лобисткия, нелогично огромен и недоходоносен план за батериите ".

Бориславова написа във Facebook: 

" Когато обстоятелствата приказват, а хулиганът от Банкя, Хасковското дете знамение в енергетиката и PiAr Sevi отново лъжат.

Кой даде обещание затваряне на Мариците! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР