Художникът Даниел Кордас украси Hyundai Kona Elektro в центъра на

...
Художникът Даниел Кордас украси Hyundai Kona Elektro в центъра на
Коментари Харесай

Hyundai Kona Electric се превърна в произведение на изкуството

Художникът Даниел Кордас украси Hyundai Kona Elektro в центъра на Франкфурт с четки и акрилна багра пред очите на хиляди минувачи за 24 часа. Това бе част от цялостната акция за стартирането „ Live unlimited “ на Hyundai Kona Electric. Цял екип от създатели беше включен в тази доста специфична акция в обществените медии и сътвори неповторимо наличие.

Франкфуртският видеооператор и художник на специфични резултати Даниел Питър придружаваше Даниел Кордас от самото начало. Питър е прочут със своите футуристични специфични резултати, които издигат класическото автомобилно наличие на ново равнище.

„ Като централен съставен елемент на една съвременна цифрова маркетингова тактика, региона на инфлуенсър маркетинга ни дава опция да взаимодействаме с нови целеви групи – и на езика, който приказват младежите “ - споделя Кристина Херцог, шеф „ Маркетинг и PR “. в Hyundai Motor Deutschland GmbH - „ Ние сътворяваме обсег за нашата марка и построяваме връзка по достоверен метод. “

За да покаже творбата на изкуството още по-добре след завършването му, фотографът и светлинен художник Олаф Шиехе снима Kona Elektro благодарение на ефектни светлинни картини, като по този метод безусловно вдъхва живот на компактния електрически SUV. През идващите седмици и месеци Hyundai Kona Electric, артистично планиран от Daniel Cordas, ще действа като изложбен автомобил.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР