Хубаво е, че този път има редовно правителство. Ние сме

...
Хубаво е, че този път има редовно правителство. Ние сме
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Ще помогнем на тази четворна коалиция, на това управление

Хубаво е, че този път има постоянно държавно управление. Ние сме с спечелилите, " Изправи се БГ! Ние идваме! " сме близки с " Продължаваме промяната ". Каквото зависи от нас ще помогнем на тази четворна коалиция, на това ръководство. Една част от тези хора са новаци в политиката, би трябвало да проявим самообладание. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " Татяна Дончева, водач на Движение 21.

Според нея политическата рецесия е резултат на основни проблеми в политическата система.

" Гласуването 3 пъти в къс интервал от време за 3 разнообразни обединения - всичките нови и незнайни демонстрира, че сега в българската нация надвива инстинктът с търкането на лотарийни билетчета, с вярата, че ще ни излезе шансът ", добави Татяна Дончева.

По думите ѝ елиминирането на ГЕРБ значи обединяване на доста необятен политически сили, които не са безусловно в един политически набор.

" Слави Трифонов беше пристигнал през вчерашния ден, през днешния ден към този момент си е отишъл. При други избори Има Такъв Народ няма да влязат в Народното събрание, това е последният им парламент. Няма по какъв начин при такова комплицирано коалиране всички да са удовлетворени. Има знакови места, само че има и доста бели петна в Политическа партия, Бойко Рашков е безспорната нужда ", добави Татяна Дончева.

Тя разяснява Мораториума върху цената на тока по този начин: " Лобисткият интерес беше в първото решение, което ГЕРБ предложи ". Неизбежно е президентът да си има доверени министри, сподели още Татяна Дончева.

Вижте още във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР