Хубавата музика винаги обединява и срещите с нея са истински

...
Хубавата музика винаги обединява и срещите с нея са истински
Коментари Харесай

Звездите на родната естрада отново тръгват на национално турне

Хубавата музика постоянно сплотява и срещите с нея са същински празник, както за публиката, по този начин и за артистите. Тазгодишното турне " Обич и ария " 2023 ще премине под мотото " Да честваме дружно българската музика " и ще даде среща на доста обичани творци- разнообразни като генерации и жанр, само че с обща идея: Любовта към изкуството.

" Обич и ария " по традиция започва от Европейската столица на културата Пловдив. Само там, като специфичен посетител, ще взе участие безконечното момиче Елвира Георгиева. Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Мая Нешкова и Нелина са другите ангелогласни певици, които ще зарадват публиката под тепетата. Те ще вземат участие на всички концерти от турнето " Обич и ария ".Чаровната Роси Кирилова се включва от 11 юли в Стара Загора и също ще пее във всички последващи градове.

 width=

Всенародната фаворитка Тони Димитрова ще зарадва публиката от турнето " Обич и ария " в градовете Плевен, Русе, Левски, Велико Търново, Добрич и Созопол.

Естествено, че най-актуалната ария от жанра - " Срещу вятъра " също ще прозвучи на " Обич и песен` 2023, тъй като към турнето се включват и Братя Аргирови в градовете Стара Загора, Левски, Велико Търново, Варна и Добрич.
Живеещата от дълги години в Италия естрадна легенда Росица Борджиева ще е специфичен посетител в родното Русе. Друга легенда – Ева Найденова от " Тоника " ще гостува в градовете Левски и Велико Търново.
Организаторите споделят, че изненадите няма да спрат до тук и в съвсем всеки град ще има специфичен гост-изпълнител.

Билетите към този момент са в продажба.

ТУРНЕ " ОБИЧ И ПЕСЕН " 2023

В летните театри на градовете с начало 20.00 часа

10 юли - ПЛОВДИВ

11 юли - СТАРА ЗАГОРА

12 юли - ПЛЕВЕН

13 юли - РУСЕ

17 юли - ЛЕВСКИ

18 юли - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

19 юли - ВАРНА

20 юли - ДОБРИЧ

21 юли - СОЗОПОЛ

15 август - БУРГАС

18 октомври - СОФИЯ, първа зала

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР