Huawei току що анонсира Honor V10, но компанията вече гледа

...
Huawei току що анонсира Honor V10, но компанията вече гледа
Коментари Харесай

6-инчовият екран и 20МР камера правят новия Huawei nova 2S интересно предложение

Huawei одеве анонсира Honor V10, само че компанията към този момент гледа към идващия си модел. Той се назовава Huawei nova 2S и през днешния ден научаваме повече за него с помощта на изтекла в мрежата информация.

Смартфонът прилича на Huawei Mate 10 Lite и в случай че би трябвало да гадаем, той може да се окаже формалната версия на тиражирания в клюки Huawei nova 3.

Huawei nova 2S има огромен 6-инчов 18:9 екран с FHD+ резолюция, двойна задна камера 20MP+16MP и двойна 20MP предна камера. С други думи, феновете на мобилната снимка могат елементарно да познаят “своя” модел в тази внушителна настройка.

Чипсетът Kirin 960 е една стъпка под топ модела на годината, само че въпреки всичко бе най-хубавият SoC на Huawei за 2016 година Допълват го цели 6GB RAM памет.

Като програмен продукт, в телефона ще откриете настоящия Android 8.0 Oreo , върху който е подложен личния интерфейс EMUI 8.0 на компанията.

Така на практика единственото, което не знаем, е по кое време тъкмо ще забележим телефона. Ако приемем, че Huawei nova 2S и мистериозният nova 3 са в действителност еднакъв модел, то премиерата може да е още през декември .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР