Huawei Sound X е най-новото попълнение в премиум аудио колекцията,

...
Huawei Sound X е най-новото попълнение в премиум аудио колекцията,
Коментари Харесай

Домашната тонколона HUAWEI Sound X, разработена с Devialet, влиза на българския пазар

Huawei Sound X е най-новото попълнение в премиум аудио сбирката, която компанията предлага на българските консуматори в предпразничния сезон. Докато останалите премиум аудио устройства – FreeBuds Pro, FreeBuds Studio и Eyewear II, покриват разнообразни сюжети на лична приложимост, Sound X е най-вече устройство за дома. Неговата стилна визия и тон, който основава освен музикални, а и прочувствени трептения, са предопределени за шерване.
Sound X e аудио-визуален шедьовър на партньорството на Huawei с Devialet и е притежател на влиятелната премия за дизайн 2020 iF Award. Зад този дизайн стои цялата история на аудио технологиите, които претърпяват множество  трансформации от винила до онлайн стрийминга, и от обичайния плейбек до Bluetooth предаването. Днес желаеме аудио тялото, което слагаме вкъщи, да е плътно, красиво и без кабели. Същевременно продължаваме да имаме високи условия за правдиво възпроизвеждане на истинските записи, за премиум тон в по-широк честотен диапазон и за преживяване на това сетивно чувство, което получаваме от честотите отвън спектъра, който чуваме с ушите си. Безжичните технологии дават независимост, само че и насочат нови софтуерни провокации. Те са решени в тонколоната Sound X, за основаването на която са обединени напъните на два марката, Huawei и Devialet, всеки от които потвърден иноватор в своята област.
 Теленор предлага Huawei Mate 40 Pro в мощно лимитирани количества Теленор предлага Huawei Mate 40 Pro в мощно лимитирани количества
Теленор предлага най-новия флагман на Huawei Mate 40 Pro. Ограничени бройки от модела ще бъдат налични в комерсиалната мрежа на оператор...
Към момента на основаването на Sound X, Devialet към този момент има 76 награди и 160 софтуерни патента, и е потвърден водач в акустиката и продуктите, които съумяват да пресъздадат супер мощен и първокласен тон от плътно аудио тяло. Марката е известна и с триумфите си в потискането на фоновия звук и постигането на тон без деформиране даже при оптималното му увеличаване. Ниските тонове, даже тези, излизащи отвън слуховия диапазон, от своя страна са пресъздадени с трептения, които безусловно се усещат в костите.

Hi-Res Audio документ
Hi-Res, или High Resolution Audio, е аудио стандарт, препоръчан взаимно от Japan Audio Society (JAS) и Consumer Electronics Association (CEA). HUAWEI Sound X е притежател на подобен Hi-Res документ, гарантиращ възпроизвеждането на първокласен, меродавен тон, без загуба на информация от аудио сигнала. Как се реализира това? В компактното си тяло Sound X сплотява 8 представителя с обща мощ от 144W. Визуално откритият бас е с амплитуда до 20mm, което разрешава да виждате, чувате и усещате вибрациите. Самата колона е направена от мощно намагнетизирани редки минерали (NdFeB, или Neodymium Iron Boron), които са желан вид при първокласните аудио артикули и разрешават генерирането на по-силни трептения в диафрагмата.
 
 HUAWEI P smart 2021 влиза на българския пазар с четворна камера, моден дизайн и 5000mAh батерия HUAWEI P smart 2021 влиза на българския пазар с четворна камера, моден дизайн и 5000mAh батерия
На българския пазар към този момент е разполагаем най-новият смарт телефон на Huawei, основан на магазина AppGallery – Huawei P smart 2021. Той комби...
Push-Push конструкция и SAM® (Speaker Active Matching) технология
HUAWEI Sound X употребява още патентованата от Devialet технология за обработка на сигнала SAM® (Speaker Active Matching) и емблематичната симетрична Push-Push конструкция. Push-Push структурата разполага два мощни представителя симетрично, тъй че нежеланите ориентирани обратно трептения се обезвреждат една от друга. Двойката субуфери генерира богато нюансиран тон до 93 dB, а Push-Push структурата подсигурява, че даже стените да се тресат, Sound X и възпроизвежданият от него тон остават постоянни. Останалите 6 пълночестотни представители са ситуирани отмерено в кръг, създавайки 360-градусово звуково поле.
 
SAM® на процедура вкарва обезщетителен логаритъм, който приспособява изходящия сигнал към характерните характерности на представителя и минимизира изкривяването на звука. Зад технологията стои концепцията за съвършен времеви синхрон сред записания сигнал и акустичното напрежение, генерирано от високоговорителите. Специално създаден логаритъм се ползва преди DAC (Digital-to-Analog Converter) конверсията, с което се предотвратява всякакво разминаване сред басовите честоти и останалата част от спектъра. Освен това SAM® обезпечава и отбрана на устройството при прекосяване на силата на звука над избрана граница или прегряване на звуковата намотка.
 
 Huawei GT2 Pro - новият ми помощник-треньор Huawei GT2 Pro - новият ми помощник-треньор
„ Вземи си отмора “ - известие, което часовникът ми написа през днешния ден, до момента в който подготвях следващите хранителни режими и тренировъчн...
Премиум тон, премиум дизайн
Носител на влиятелната iF Design премия, HUAWEI Sound X е естетична част от всеки интериор. Като безконечен бляскав овал, горната част основава очакване за бездънен тон, като че ли приближаващ от дълбок бунар. Тя е създадена със особено електропейтване във вакуум, без ток, и е не просто красива, а играе значима роля в качественото предaване на сигнала. Долната част в допълнение улеснява предаването, без загуба на подробност. Отгоре е ситуиран трицветен знак, който гладко слива предаваната светлина с обкръжението, създавайки калейдоскоп, който припомня за обилна музикална зала. Характерен за модела е откритият бас - възпроизвеждането на музика се съпътства от забележима осцилация, която прави цялостното сетивно чувство на потребителя още по-богато.
На нашия пазар, в навечерието на идните фамилни празници, Huawei Sound X към този момент се продава в мрежата на A1, Telenor, Виваком, Техномаркет и партньорската мрежа на Поликомп, на целесъобразна крайноклиентска цена от 699 лева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР