Huawei подготвя излизането на пазара на първия фаблет със сгъваем

...
Huawei подготвя излизането на пазара на първия фаблет със сгъваем
Коментари Харесай

Сгъваемият смартфон на Huawei трябва да излезе през месец ноември

Huawei приготвя излизането на пазара на първия фаблет със сгъваем екран.
Устройството би трябвало да се появи в магазините през месец ноември тази година и очевидно ще се конкурира с фаблета Galaxy Note 9, който по това време би трябвало към този момент да се продава. Информацията е на портала GSMArena, който цитира китайските медии.

Иновативният фаблет на Huawei ще има еластичен 8-инчов екран, създаван от китайската компания BOE Technology Group . Миналата година същият производител сподели първообраз на OLED панел със зигзагообразна форма и разгласи, че усилва производството на сходни екрани.



Според разнообразни данни, BOE Technology Group работи върху гъвкави екрани за четири огромни компании. Samsung самичък си създава екраните и вторият сътрудник на BOE, с изключение на Huawei, очевидно е Xiaomi или Oppo.

В момента върху смарт телефони с гъвкави екрани работят най-големите играчи на пазара за смарт телефони. Това са Oppo, Samsung, Apple и Huawei. Да си напомним, че Huawei даде обещание да показа смарт телефона на бъдещето. Това е нещо като неголяма книга, която се отваря по средата, като елементарните книги. Това е разказано в патента на Huawei, който китайският производител показа през месец април тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР