Huawei обяви днес, че вече е възможно прехвърлянето и синхронизирането

...
Huawei обяви днес, че вече е възможно прехвърлянето и синхронизирането
Коментари Харесай

Носимите устройства на Huawei вече са напълно интегрирани със Strava

Huawei разгласи през днешния ден, че към този момент е допустимо прехвърлянето и синхронизирането на данни от HUAWEI Health към Strava. Това значи, че всеки с носимо устройство Huawei към този момент може да трансферира данните си в акаунт на Strava, възползвайки се от многочислените функционалности за следене на интензивностите си и изгодите, които предлага общността от Strava консуматори.

От през днешния ден, всички настоящи данни и резултати от другите практикувани спортове, измерени посредством HUAWEI Health, както и подробна информация за интензивностите по направления, към този момент могат безпроблемно да се трансферират в Strava акаунта на потребителя. Това значи също, че потребителите на Strava могат да се възползват от множеството функционалности на носимите Huawei устройства, в това число дългия живот на батерията и прецизните данни за следене, с помощта на водещата TruSeen™ технология и мултисистемната двулентова GNSS технология.

Функционалността е налична в цяла Европа, в това число в България, и е съвместима с всички носими устройства на Huawei, в това число най-новите флагмани HUAWEI WATCH GT3 Pro и HUAWEI GT Runner.

Генералният управител на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония - Лиу Ганг-Скофилд показа: „ HUAWEI Health продължава да бъде нашата съществена платформа за точно следене на здравето и фитнес активността на потребителите, притежаващи носими устройства Huawei. Запознати сме с известността на Strava и по-специално с нейните благоприятни условия за приобщаване и шерване на информация. Именно по тази причина, ние сме разчувствани да предложим на нашите клиенти избор и еластичност, като в това време предоставим на потребителите на Strava многото функционалности, които имат носимите устройства Huawei. Радваме се, че вършим още една позитивна стъпка напред, изграждайки мощна общественост, фокусирана върху здравето и фитнеса в международен мащаб. “

Как да синхронизирате HUAWEI Health със Strava:
Влезте в приложението HUAWEI Health Кликнете върху „ Me “ Плъзнете надолу и изберете „ Privacy Management ” Изберете „ Data sharing and authorisation “ Кликнете върху „ Strava “ Натиснете „ Connect with Strava “ След това ще бъдете пренасочени към уеб страницата на Strava, където ще би трябвало да въведете данните за вашия акаунт в Strava и да влезете в него Разрешете на приложението HUAWEI Health да се свърже с вашия акаунт в Strava, като изберете „ Authorize “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР