Huawei може да изпревари Samsung в състезанието по технологии и

...
Huawei може да изпревари Samsung в състезанието по технологии и
Коментари Харесай

Huawei може да изпревари Samsung в главната надпревара през 2018 г.

Huawei може да изпревари Samsung в надпреварата по технологии и да показа първия в света смарт телефон със сгъваема структура през ноември. За това оповестява авторитетното южнокорейско издание ETNews, базирайки се на източници, близки до проектите на производителя. Разработчикът към този момент е приключил тестванията на бъдещите си нови артикули и се приготвя за тяхното всеобщо произвеждане.

Основата на гъвкавия смарт телефон се състои от еластичен екран, създаден от LG, разказаха информирани източници за ETNews. Предполага се, че инженерите на LG са намерили метод по какъв начин да предотвратят появяването на бръчки в местата на прегъване на матрицата, за разлика от Samsung Electronics, която беше принудена да отсрочи стартирането на Galaxy X точно заради тази причина.

Samsung, както и Huawei, към този момент има предрелийзен първообраз на новаторско сгъваемо устройство, чието показване се състоя при закрити порти по време на ревюто CES в Лас Вегас. Ръководителят на мобилното поделение на Samsung акцентира, че устройството към този момент е готово за стартиране, само че изисква спомагателна преправка на софтуера.

Както стана известно тази седмица, проекти за стартиране на гъвкави смарт телефони имат минимум пет производителя. Сред тях са Samsung и Huawei, както и Oppo, ZTE и Lenovo. Всички участници в софтуерната конкуренция се чака да покажат лични разработки в региона на гъвкавите планове до края на тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР