HUAWEI Mobile Services (HMS) предлага специален пакет за всички нови

...
HUAWEI Mobile Services (HMS) предлага специален пакет за всички нови
Коментари Харесай

AppGallery с екслузивни предложения за потребителите на HUAWEI P60 Pro


HUAWEI Mobile Services (HMS) предлага специфичен пакет за всички нови консуматори на неотдавна показания флагман HUAWEI P60 Pro, включващ извънредни промоции в HUAWEI Cloud и Tinder. Новият HUAWEI P60 Pro оглави класацията на най-хубавите фото смарт телефони в света, постигайки най-голям резултат в историята на DXOMARK, водещата в света фотографска лаборатория, която прави оценка и класира фотоапарати и съоръжение за тях.

HUAWEI P60 Pro наследява оптичните системи и естетическия дизайн на Р серията. Той има изцяло актуализирана оптична система и е първият в промишлеността, оборудван с Ultra Lighting Lens Group към телефото камерата си. Смартфонът черпи ентусиазъм от природата и премисля актуалната хармония с първия в промишлеността Pearl Texture дизайн на задните си панели. HUAWEI P60 Pro също се отличава със своята устойчивост. Той употребява новия Quad-Curve екран с извънреден за Huawei устойчив стъклен панел от Kunlun стъкло, който доста усъвършенства издръжливостта и усилва неговата резистентност при рухване.

С обширната селекция от висококачествени приложения на AppGallery, потребителите на HUAWEI P60 Pro могат да се насладят и на набор от фантастични предложения за някои от тях.

" Една от главните аргументи за триумфа при AppGallery е мощната връзка с нашите консуматори. Стараем се да им предоставяме скъпи рекомендации и извънредни предложения, които могат да се трансфорат в същинско преживяване ", показа доктор Хайме Гонзало, вицепрезидент на Huawei Mobile Services за Европа. " Нашият фокус е върху удовлетвореността на потребителите ни, по тази причина си партнираме с разработчици на приложения, с цел да осигурим непрекъснат поток от предложения, като най-новата ни е взаимно с Tinder и HUAWEI Cloud. "

200 GB гратис пространство за предпазване в HUAWEI Cloud за 3 месеца

HUAWEI Mobile Services предлага извънредно преимущество на всички нови консуматори на HUAWEI P60 Pro с великодушните 200 GB пространство за предпазване за интервал от три месеца.

Потребителите имат елементарен достъп до авансово конфигурираното приложение Cloud на своите устройства, с цел да се възползват от извънредната оферта. Приложението Cloud предлага комфортен интерфейс, който разрешава безпроблемна навигация и елементарен достъп до наличните функционалности.

След отварянето му, в горния му десен ъгъл е иконата Upgrade, където може да се прегледа набора от варианти и промоции, в това число 3-месечното гратис предложение за предпазване в Cloud. Избирайки тази алтернатива, потребителите започват процеса за достъп до техния безвъзмезден Cloud.

След като изберат 3-месечната безвъзмездна оферта, потребителите просто би трябвало да допрян бутона Buy, с цел да продължат. Не се изисква заплащане за тази безвъзмездна оферта. Тази стъпка единствено удостоверява избора на потребителя и инициира даването на уголемен потенциал за предпазване в Cloud. С 200 GB в допълнение място за предпазване, потребителите получават гъвкавостта и спокойствието да съхраняват несъмнено своите файлове, документи, фотоси и друго цифрово наличие в Cloud.

6 месеца безвъзмезден Tinder Premium Plus

Известното приложение Tinder сътвори казус в областта на онлайн запознанствата. HUAWEI Mobile Services, в съдействие с Tinder, в този момент предлага безвъзмезден шестмесечен абонамент за Tinder Plus на всички нови консуматори на HUAWEI P60 Pro. С Premium Plus се отключват спомагателни функционалности, които уголемяват опциите си и вършат прекарването в Tinder още по-приятно и пълноценно.

След като приложението е изтеглено сполучливо от AppGallery, потребителите могат да направляват до секцията Gifts, показана на видно място в AppGallery. Само с няколко докосвания те могат да изискат своя безвъзмезден шестмесечен абонамент за Tinder Plus.

Развитието на AppGallery в посока на несравнимо задоволство на потребителите

От основаването си през 2018 година, AppGallery непрестанно се уголемява, устойчиво затвърждавайки позицията си измежду водещите международни пазари за приложения. С необятна потребителска база от над 580 милиона дейни консуматори месечно, AppGallery сполучливо се утвърди като надеждна платформа както за световни игри, по този начин и за местни приложения, предлагайки огромен избор и улеснение на своите консуматори.

Наскоро определен за " Най-добър различен магазин за приложения на Mobile Games Awards 2023 ", AppGallery се ангажира да предлага висококачествени приложения, известни световни игри и местни приложения. Стремежът на AppGallery да предложи чудесно преживяване на своите консуматори се простира оттатък предлагането на самите приложения. Той включва още безпроблемна навигация, сигурни изтегляния и персонализирани рекомендации. Чрез тези старания AppGallery се стреми освен да посрещне, само че и да надвиши разнообразните потребности на своята голяма потребителска база като им даде опция да се възползват оптимално от своите мобилни устройства.

След 3-месечния безвъзмезден пакет абонаментът ще продължи да бъде деен, в случай че не бъде анулиран преди първото таксуване. За да се запознаете с общите условия, апелирам посетете този.

Проверете приложението на Tinder в AppGallery, с цел да се запознаете с общите условия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР