Хрумвало ли ви е колко негативен опит и случки можехте

...
Хрумвало ли ви е колко негативен опит и случки можехте
Коментари Харесай

Нещата, които можем да научим от бившата му

Хрумвало ли ви е какъв брой отрицателен опит и случки можехте да си спестите, какъв брой безперспективни връзки можехте да не стартирате, в случай че някой можеше да ви подскаже какъв човек е избраникът на сърцето ви и какво можете да очаквате от взаимния си живот с него? А кой може да ви даде по-надеждна информация от… някогашната му… Тя е изяла най-малко един пакет сол с него.

Познава навиците, настроенията му, склонността към изневери, отношението му към дамата до него, тя е жива енциклопедия на всичко, което ви трябва… На доктрина, това би могло да ви е от огромна изгода и да ви спести години проблеми, до момента в който най-после стигнете до изводите, които тя към този момент си е направила, написа уеб сайтът Глагман.бг

По всяка възможност, той я е очернил пред вас, само че дали е такова страшилище, каквото той я изкарва или е взела решението въз основата на горчив опит? (Особено, в случай че тя го е зарязала). Изкушавате ли се да я попитате за какво в действителност са се разделили и какви са били проблемите им? Има ли нещо мрачно за него, което не знаете…

Ето какво бихте могли да научите от нея:

1 Отношението му към дамите

Или най-малко към нея. Бил ли е тираничен или по-скоро либерален в връзките им, властна фигура ли е или се преценява с дамата? Третира ли я като подчинена или равноправна? Уважавал ли я е?

2 Навиците му

Ако има нездравословни привички, като да се напива до безсъзнание и да не се прибира нощем, да играе хазарт или да взима наркотици… това тя няма по какъв начин да не го знае… И вие ще го узнаете, единствено, че откакто съберете горчив опит.

3 Склонен ли е към изневери

Това е въпрос, който вълнува всяка жена. Тъй като вълкът козината си мени, само че нрава – не, в случай че ѝ е изневерявал, не бихте могли да очаквате нещо по-различно във вашата връзка. Въпрос на време и условия е нещата да се повторят.

4 Как се е отнасяло с нея фамилията му

Ако имате проблеми в това направление, прекомерно допустимо е и тя да е имала същите… Съществува възможност роднините му да не харесват тъкмо вас, само че по-вероятното е да се изправят против всяка кандидатка за сърцето му, защото никоя не е задоволително добра и почтена да заеме този пост. Ако можехте да я попитате, щяхте да разберете какво да очаквате и вероятно да се отбраните.

5 Проявявал ли е експанзия

Ако е била жертва на физически или душевен тормоз, евентуално би го споделила, с цел да защищити и други дами да пострадат. Понякога първоначално насилниците са извънредно деликатни и галантни, преди да извърнат другата страна на медала. Затова би било отлично, в случай че можеше някой да ви предизвести.

Всичко това е потребна информация… казусът е, че няма по какъв начин да знаете нито дали ще ви я дават, нито дали ще е вярна. Не се знае с каква настройка е някогашната към вас и какъв брой благородно е настроена. Възможно е да ви наговори куп неистини, с цел да провали връзката ви. Затова, на доктрина би било отлично да я попитате, само че на процедура по-добре се доверете на интуицията си. Дано тя ви покаже правилния път.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР