Христо Стоичков ще гостува на световната купа по ски в

...
Христо Стоичков ще гостува на световната купа по ски в
Коментари Харесай

Стоичков гостува на световната купа по ски в Банско навръх рождения си ден

Христо Стоичков ще гостува на международната купа по ски в Банско.

Футболната легенда Христо Стоичков ще бъде след формалните посетители на стартовете за международната купа този уикенд в Банско. Той се причислява към имена като Алберто Томба, Марк Жирардели, Тед Лигети и Тина Мазе, които ще бъдат също измежду феновете на надпреварите. На 10 февруари е гигантският слалом, а ден по-късно е слаломът с присъединяване на Алберт Попов и Калин Златков.

Голямата изненада обаче ще бъде на 8 февруари, точно на 58-ия рожден ден на Камата.

Той има планувана среща с почитателите си на Бъндеришка поляна на надморска височина от 1620 метра. Тя ще бъде в пресцентъра, който се намира тъкмо под горната станция на гондолата. Началото е в 14,30 часа.

Всеки, който си купи биографията на Стоичков от касите на долната станция на лифта, може да го употребява гратис и в двете направления денем. Единствено би трябвало да покаже касовата си записка на чиновниците на гондолата.

Ако някой обаче има книгата от друго място, ще би трябвало да си купи билет, който коства 50 лв.. Толкова е и този за събота и неделя, в случай че желаете да гледате надпреварите от трибуните на Бъндеришка поляна. Двудневният билет е 90 лв.. Има понижение за деца и пенсионери.

В Банско идва целият хайлайф в ските без тесните експерти в скоростните дисциплини. Най-голямата звезда, несъмнено, след нашия Алберт Попов е бъдещият притежател на огромната международна купа Марко Одермат. Швейцарецът е неосъществим този сезон след серия от травми на най-големите му съперници.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР