Христо Стоичков изрази огорчението си от начина, по който си

...
Христо Стоичков изрази огорчението си от начина, по който си
Коментари Харесай

Стоичков: Понякога се обвинявам, че не можах да спася Марадона от лешоядите

Христо Стоичков изрази огорчението си от метода, по който си отиде Диего Армандо Марадона през есента на 2020 година Той изрази подозрения, че е можел да направи нещо, с цел да го избави от хората, които унищожиха живота му, говорейки по тематиката пред ESPN.

„ Чувствам се отговорен, че не го спасих от лешоядите. Понякога заставам у дома и си мисля, че можеше да направя нещо по въпрос. Изпитвам известна виновност. Хващаше ме гняв, когато гледах по какъв начин са го накацали тези с костюмите и вратовръзките “, сподели „ Камата “ пред американското издание.

Аржентинската легенда на няколко пъти попадаше в болница в резултат на пристрастяването му към болкоуспокоителните. Още от интервала си в Барселона той е подлаган непрекъснато на опиати, които да притъпят болката от тежките му травми. В следствие Марадона пробва за пръв път опиати в Неапол, като даже получава тежко наказване за това. След края на футболната си кариера изпада в безчет неуместни обстановки под въздействието на упойващите субстанции, до момента в който най-после те не лишиха живота му. И всичко това, тъй като прекомерно доста хора към него разчитат на това да играе непременно, без значение какво би му коствало.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР