Христо Стоичков говори пред медиите преди мача между ветераните на

...
Христо Стоичков говори пред медиите преди мача между ветераните на
Коментари Харесай

Камата: Няма да се повтори българин да е голмайстор на Световно и носител на Златна топка

Христо Стоичков приказва пред медиите преди мача сред ветераните на България и Турция в Кърджали. " Камата " съобщи, че триумфът от 94`-та година мъчно би се повторил още веднъж, написа " Гонг ". 

" 25 години са доста и малко, само че спомените остават. Нашите другари от Турция потеглиха по нашия път, с цел да стигнат до третото място в света през 2002 година. Трябва да си съсредоточен непрестанно, с цел да успееш във футбола.

Когато пристигнах в ЦСКА попаднах на Георги Димитров, Стойчо Младенов, Ради Здравков, Георги Славков, Лъчо Танев, Пламен Гетов, който също пристигна в ЦСКА в един интервал. Учихме се от тях.. После се развихме, само че трябваше да си подготвен. Всеки потегли по своя път - аз, Емо, Любо, Трифон, лека пръст, Михтарски, Лечков, да не изброявам всички ", съобщи Стоичков.

" Имахме хъс за победа, младото потомство това го няма. Трябва да си оптимално предан на колектива..Не знам по какъв начин да употребявам думата " аз ". На първо място е колективът ", посъветва " Камата ".

" Не обичам да виждам остарели мачове и да виждам какво е било, носталгия няма. Спомените от Съединени американски щати са, че една такава страна има голмайстор на Световно състезание. Но това не са мои голове. Предполагам, че в никакъв случай няма да се повтори в една година България да има голмайстор на Световно и със " Златната топка ". Само четирима са в цялата международна история - Герд Мюлер, Паоло Роси, Христо Стоичков и Роналдо. Говоря за Феномена, не за настоящия ", разяснява " Камата ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР