Христо Стоичков е оптимист за изхода на баража с Унгария.

...
Христо Стоичков е оптимист за изхода на баража с Унгария.
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Отиваме на европейското! Няма как да не бием Унгария...

Христо Стоичков е оптимист за изхода на баража с Унгария. Той е сигурен, че националният ни тим освен ще завоюва мача в сряда, само че и че ще играе на еврофиналите следващата година. Лицето на българския футбол приказва пред унгарския уебсайт Индекс.

Според Стоичков един от козовете на националния ни тим е Георги Дерменджиев.

" Георги Дерменджиев е приказен селекционер. Беше страховит състезател, а в този момент и треньор. Той е се десетина години по-голям от мен, не сме се засичали по време на моята кариера, само че надълбоко го почитам. Иначе актуалният народен отбор е формиран най-вече от момчета, които играят в българското състезание ", изяснява Стоичков.

Той акцентира, че напоследък държавният ни отбор е в напредък, откакто в последните две години тимът на България е спечелил единствено един мач от изиграните 13.

" Представихме се доста добре в последните две срещи - завършихме 1:1 с Ирландия и загубихме с 0:1 от Уелс, само че имахме доста неприятен шанс. И по тази причина съм сигурен, че ще спечелим против Унгария. След това излизаме против Исландия или Румъния. Не мога да си показва, че няма да сме на европейското състезание ", прям е Стоичков.

Легендата на българския футбол признава, че не познава моментното положение на унгарския футбол.

" Не познавам нито един от днешния народен тим на Унгария. Помня обаче Лайош Детари, който беше прословут футболист. Както и един вратар, постоянно играеше със сив анцунг. Беше страховит (б.р. Габор Кирали).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР