Христо Петров - Ицо Хазарта, гостува на NOVA, след като

...
Христо Петров - Ицо Хазарта, гостува на NOVA, след като
Коментари Харесай

Хазарта: Много е удобно да си постоянен критик

Христо Петров - Ицо Хазарта, гостува на NOVA, откакто разгласи, че влиза в политиката от най-младата партия „ Продължаваме Промяната”.

„ Продължавам това, което съм правил постоянно. Бях подложен в обстановка, че ще скърбя каквото и да направя. Така, най-малко ще знам, че съм се опитал. Има един миг, в който разбрах, че най-лесното е да откажа и да продължа да върша това, което съм правил постоянно. Но аз цялостен живот ще скърбя за това. Не е почтено, доста е комфортно да си правиш песнички, да си в позицията на един непрекъснат критик, без да си се опитал. Не е постоянно. За да е почтено, би трябвало да се опиташ на място. Да се опиташ да промениш нещата, а не да си стоял отстрани”, уточни той.

Той изясни, че се е срещнал с Кирил Петков, с цел да му откаже. „ Говорихме много. Едно от нещата, които ми сподели, беше: „ Знаеш ли, всеки непокътнат човек, който и съм го помолил да ми помогне ми е споделил: „ Ще ти оказа помощ с каквото мога, единствено не ме карай да влизам в това”, сподели Христо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР