Христо Петров - Ицо Хазарта е дарил всичките си депутатски

...
Христо Петров - Ицо Хазарта е дарил всичките си депутатски
Коментари Харесай

Ицо Хазарта дарява депутатските си заплати за деца в социални домове

Христо Петров - Ицо Хазарта е дарил всичките си депутатски заплати за деца в обществени домове. Това заяви самият той с обява във фейсбук, в която показва свършеното от него до момента като депутат.

Петров прецизира, че заплатите му за миналите шест месеца възлизат на към 40 000 лева

" През последната половин година моята активност се състои в това да оказвам помощ за образованието на изоставени деца. Те живеят в по този начин наречените ЦНСТ - центрове за настаняване от фамилен вид. На естествен език - това са домове за изоставени деца. Тези деца може да станат учени, спортисти, инженери, лекари или служащи. Може да станат проститутки, крадци или просяци. Аз имам вяра, че този въпрос се взема решение в този момент, в този миг. И върша каквото мога. От шест месеца аз давам цялата си депутатска заплата до последната стотинка, с цел да оказвам помощ за образованието на тези деца ", показва той.

Част от средствата са вложени в курсове по български за деца, които не умеят да четат и пишат, просветителна поддръжка под формата на професионални курсове, както и лятна отмора за 20 деца в един от домовете. Христо Петров декларира, че ще разгласява цялостен доклад за свършеното.

Ето и цялата му обява:



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР