Христо Крушарски, който през пролетта прехвърли управлението на Локомотив (Пловдив)

...
Христо Крушарски, който през пролетта прехвърли управлението на Локомотив (Пловдив)
Коментари Харесай

Крушарски: Отивам на Лаута и нося победа на моя отбор срещу Ботев

Христо Крушарски, който напролет трансферира ръководството на Локомотив (Пловдив) на Адам Сотков, не стопира да поддържа тима, с който написа златни страници в клубната история. Бизнесменът съвсем не пропуща мач на „ черно-белите “, когато си е в България, а посещава и останалите игрища.

Крушарски ще поддържа Локо и в дербито с Ботев.

„ Дали ще съм на „ Лаута “ в събота?! Естествено! Отивам с група и нося успеха на моя тим против Ботев. Това ми е задачата, а знаете, че съм целенасочен човек и каквото кажа, се случва. Може не всичко, което вършат да ми харесва, само че който заплаща, той поръчва музиката. Аз съм почитател, оказвам помощ с каквото мога “, разгласи Крушарски пред „ Мач Телеграф “.

„ Като бием, ще повеждам и играчи, и почитатели да гледаме друго шоу в Говедарци. Знаете, че с каквото се захвана го върша като хората. Сега оказвам помощ да се провежда там прекрасен офроуд събор след дълга пауза. Трасетата са подготвени, наградният фонд също е обезпечен. Знаете от дълго време кой е най-големият спонсор в селото. Важно е младите да се забавляват и мераклиите да карат рисково, да не го вършат по автомагистралите, а на такива места “, сподели още Крушарски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР