Християн Петров е откритието на сезона в ЦСКА - София.

...
Християн Петров е откритието на сезона в ЦСКА - София.
Коментари Харесай

Християн Петров: Чувстваме Саша Илич като един от нас

Християн Петров е откритието на сезона в ЦСКА - София. 20-годишният централен бранител захапа шанса, получен от Саша Илич при започване на акцията, и се трансформира в корав титуляр за " алените ", а с положителните си изяви заслужи и повиквателни за националния тим. 

Талантливият защитник приказва за огромната крачка, която направи в кариерата си, своите упоритости и ненужно позволеното си изпъждане в първия пролетен кръг против Берое (4:1).
 Срам! ЦСКА - София би децата на Септември с машинация Срам! ЦСКА - София би децата на Септември с машинация
" Моят татко е цесекар от дете. Нормално беше и аз още от дребен да проследявам какво се случва с ЦСКА. И към този момент на 15 години, като пристигнах в школата, още повече се възпламених по клуба ", съобщи Петров пред " Тема Спорт ".

" До прекосяването ми в ЦСКА се стигна, откакто тогавашният началник на школата Стефан Яръмов ми се обади и организирахме няколко диалога. След това пристигнах и видях базата и на " Българска войска ", и в Панчарево, и взех решение, че това ще е най-правилната крачка в моята кариера. Исках това да е моят тим в бъдеше.

Със сигурност при Саша Илич се усещам най-добре, защото неговото отношение към футболистите е доста особено. Ние го усещаме като един от нас. Като част от тима, а освен като треньор. Така че без подозрение той е наставникът, при който съм изпитвал най-голямо наслаждение да упражнявам и играя ", добави още бранителят на " алените ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР