Християн Гущеров посрещна с романтичен жест след излизането й от

...
Християн Гущеров посрещна с романтичен жест след излизането й от
Коментари Харесай

Светлана Василева се изфука как я посрещнал Гущеров след „Биг Брадър“! Виж Тук:


Християн Гущеров посрещна с сантиментален жест след излизането й от Биг Брадър мост уонтед.

Плеймейтката се изфука, че милионерският правоприемник я изненадал със моден букет цветя и торта във формата на две слети сърца, съпроводена с надпис: „ Добре пристигнала вкъщи, обич моя! “

Гущеров се беше постарал половинката му да не се излага по никакъв метод по време на престоя в риалити шоуто. Светлана не участваше в задачи, които могат да не я показват в позитивна светлина. Изцепките й ловко се прикриваха от сценаристите и въобще не се разясниха.

В последна сметка, Светлана се класира на почетното 5 място в шоуто. Но във видеото, което трябваше да покаже най- запаметяващите й се моменти в къщата, просто нямаше какво да се види. Само кипрене пред огледалото и няколко изпускания на нервите.

Християн Гущеров се беше погрижил да заплати тлъста сума на шоуто, с цел да не показват в отрицателна светлина гаджето му, разкриват осведомени.

Милионерският наследник доста държал да покаже, че Светлана Василева е почтена да му бъде другарка. Както и да натрие носа на някогашната му брачна половинка Мария, която взе участие във сезона на „ Вип Брадър “.

Плеймейтката пък се изживяваше като някоя матрона, само че на моменти си личеше, че се пробва да имитира някогашната госпожа Гущерова.

Светлана не крие, че е окуражена да се омъжи за младия милионер и да му нации няколко деца, с цел да бетонира позицията си в богаташката фамилия.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР