Хранете се правилно и при минимум финансова инвестиция и самоограничения

...
Хранете се правилно и при минимум финансова инвестиция и самоограничения
Коментари Харесай

Черен чай и целина даряват със здрави нерви

Хранете се вярно и при най-малко финансова инвестиция и самоограничения ще получите чиста кожа, изваяно тяло, здрави нерви и сила.

Пийте по две чаши черен чай дневно и положението на кръвоносните ви съдове ще се усъвършенства доста. Сутрин пийте топъл черен чай, а на обяд – охладен.

Но не се поддавайте на лесния вид да си извършите чай в пакетче, по-добре е да си запарите същински черен чай на листенца.

Хапвайте по-често целина. Тя не съдържа мазнини и непотребни калории, само че свен това обезврежда непотребните соли в организма и избавя от отоци. Тя съдържа калий, който вашето тяло ще получи, в случай че изядете единствено 100 г на ден целина.

 Черен чай и целина подаряват със здрави нерви

Хапвайте месестата част на хрускавите стъбла. Те се съчетават прелестно с риба, месо и картофи, а също със сандвичи и салати, само че са чудесни заместители на солетите, могат просто да се гризкат.

Наблегнете повечко на лука. Той е избавител на сърцето ни и не по-зле от аспирина разрежда кръвта, като й оказва помощ бързо да препуска по кръвоносните съдове. Калцият в лука оказва помощ на ставите да са преносими и укрепва костната система.

Яжте повече вишни, през зимата може и в компот или замразени. Те съдържат субстанции, блокиращи свободните радикали и предпазващи тялото от стареене. Освен това резервират кожата еластична и витална по-дълго време.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР