Храната, която ядем днес, съдържа много вредни вещества, с пречистването

...
Храната, която ядем днес, съдържа много вредни вещества, с пречистването
Коментари Харесай

Това, за което лекарите мълчат: 5 храни, които буквално ще изметат токсините от тялото ви!

Храната, която ядем през днешния ден, съдържа доста нездравословни субстанции, с пречистването на които организмът вече не се справя сам. Хората постоянно отиват прекомерно надалеч, пробвайки се да  се отърват от токсините, някои от които дори могат да ви доведат до болница.

Добре е да знаете: съществуват много и то относително налични артикули, които вършат детоксикация на организма по-добре от всяко лекарство. Ето ги и тях:

Продукти за разчистване на тялото

Цвекло
То се състои от влакнини, мед, фосфор, витамин С и разнообразни минерални киселини, които усъвършенстват храносмилането и убиват гнилостните бактерии в червата.

 Липотропният сътрудник „ бетаин “ оказва помощ на черния дроб по-добре да се отърве от токсините.  алено цвекло

Цвеклото освен ще ви помогне да пречистите тялото си, то също по този начин способства за  подмладяване на организма  в резултат на фолиевата киселина и кварца, които съдържа.

Как да го приемате:  варено в чорба, като салата или като сок.

Лук
Един от най-важните съставни елементи в лука са тези, които се съдържат в етеричните масла. Те бързо убиват повечето бактерии и гъбички. Освен това, лукът оказва помощ за възстановяване на храносмилането и усвояването на питателните субстанции, усъвършенства и апетита.  лук

Как да го употребявате:  пресен, в салата или като алкохолна смес при процедурите за лице (срещу акне и черни точки).

Чесън
Само една скилидка чесън съдържа повече от 400 потребни съставки, които почистват кръвоносните съдове, понижават равнището на холестерола в кръвта и убиват повода за рак на мозъка – мултиформен глиобластом.

Също по този начин веществата, които са част от чесъна, унищожават причината за язва на стомаха – Хеликобактер пилори,  убиват глистите и бацилите, причинители на дифтерит и туберкулоза.  чесън
 

Как да го употребявате:  най-добър е в прясно положение или в прахообразна форма.

Зеле
Богат на диетични фибри, този зарзават се свързва с тежките метали и токсините, и елементарно да ги извежда от организма.

Също по този начин в състава си има органични киселини, които имат позитивен резултат върху храносмилането и стабилизират микрофлората. Редкият витамин U «убива» рисковите субстанции и взе участие в синтеза на витамини и даже лекува язви.  зеле
 

Как да го употребявате:  може да бъде прясно или кисело, или даже под формата на сок.

Ябълки
Този плод стабилизира цялата храносмилателната система, в резултат на пектина и целулозата, които „ свързват “ плаките и токсините. Ябълките усъвършенстват апетита, оказват помощ за развиване на стомашен сок, облекчават запека, унищожават патогените на грипния вирус A, дизентерията, стафилококус ауреус.  ябълки

Как да ги употребявате:  пресни с кората, под формата на сок и настъргана „ каша “, като компот.

Тези пет продукта няма да навредят на здравето ви, дори в противен случай.

Забравете лекарставата и химията, действайте естествено!

 

 

lekuvai.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР