Хотелска стая в Слънчев бряг превърната в лаборатория за пико

...
Хотелска стая в Слънчев бряг превърната в лаборатория за пико
Коментари Харесай

Задържаните в Бургас вече 19 - крадци, готвачи на дрога, пласьори и пиромани

Хотелска стая в Слънчев бряг превърната в лаборатория за пико
19 са към този момент задържаните при спецакцията, която организира през днешния ден Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Бургас.

Осем от тях се проверяват за битови обири, осем за произвеждане или владеене на опиати и три за опит за палеж на лек автомобил в Несебър, стана ясно от изказвания на представителя на полицията Цветелина Рандева.

 Служители от сектор “Победа ” при Първо Ру Бургас са задържали двама мъже за владеене на опиати, като в населяваното от единия арестуван жилище са открити и конфискувани 59 пакетчета с т.н.друсан чай/. В  жилището на втория са открити  още 100 грама от наркоика. " Това е чай, напръскан с разнообразни химикали, който има действието на метамфетамин и  при тестване с полев тест реагира на него, обясниха от полицията.

Отново през днешния ден, само че в хотел в Слънчев бряг, е обезвредена мобилна лаборатория за произвеждане на пико, стопанисвана от 33- годишен престъпно проявен мъж.

Обвинения за разнообразни закононарушения са повдигнати и на още 15 души, допълват от полицията. От там напомнят, че на територията на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас не се следи растеж на битовота престъпност, заради което полицейската интервенция има на първо място превантивна устременост.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР