Хотелиерският бизнес е един от най-засегнатите от коронавирус пандемията. Въпреки

...
Хотелиерският бизнес е един от най-засегнатите от коронавирус пандемията. Въпреки
Коментари Харесай

Шест неща в хотелите, които ковид промени

Хотелиерският бизнес е един от най-засегнатите от ковид пандемията. Въпреки рестрикциите обаче, доста хотели отвориха порти още веднъж и започнаха да одобряват клиенти, само че този път по нови правила.

Ако не сте били на хотел в последните месеци, може да се изненадате по какъв начин тези места за настаняване са се трансформирали през 2020 година, написа profit.bg

Ресторант в стаята

В Stadt - Лидкопинг, Швеция, хората могат да наемат стая като частно пространство за хранене. Това разрешава да се любуват на ястия, като в същото време поддържат обществена отдалеченост.

Клиентите вършат поръчки по телефона и ядат в хотелската си стая. Много хотелски заведения за хранене оферират варианти за взимане или доставка за своите клиенти. 

Микро сватби

Хотелските бални зали нормално са цялостни със стотици посетители на женитба, само че след пандемията има нова наклонност - на микро сватбите. В взаимозависимост от актуалните ограничавания на страната за събирания на закрито и навън, като цяло сватбите са лимитирани до 20 до 50 посетители.

Дистанционно кино

След като гостите нямат доста варианти за развлечение, някои хотели се върнаха към киното навън. Например Andaz West Hollywood в Лос Анджелис започва The Sunset Strip Late Night Drive-In, където посетителите могат да гледат филми от колите си.

Проверка на температурата при влизане

Не се изненадвайте, в случай че първата спирка във вашия хотел е на входната врата, където ще ви бъде измерена температурата. Мерките за сигурност включват маска на лицето, както и ще ви насърчат да употребявате дезинфектант за ръце и да следвате политиката за обществено разграничаване.

Спа в стаята

Много спа центрове са затворени, само че Rockliffe Hall в Англия сътвори „ Спа в кутия “ - рум сервиз, предлагащ спа процедури. Гостите получават видео с уелнес експертно управление за това по какъв начин да създадете първокласно спа преживяване, дружно с продуктите на Neom.

Почистващи машини

Електростатичните пулверизатори, технология с ултравиолетова светлина и машини-роботи, които дезинфекцират, са някои от методите за разчистване на стаите и общите елементи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР