Хотелиери от Слънчев бряг и тур агенции предлагат всевъзможни бонуси

...
Хотелиери от Слънчев бряг и тур агенции предлагат всевъзможни бонуси
Коментари Харесай

Слънчев бряг пробва да спаси сезона с всевъзможно бонуси, в Созопол цените рязко скачат около Джулая

Хотелиери от Слънчев бряг и тур организации оферират всевъзможни бонуси и отстъпки, с цел да притеглят повече гости.

Пред Нова телевизия Деница Бахарова, която е маркетинг управител, сподели, че в хотела й предлага понижени цени до 40%.

Повече нощувки на цената на по-малко, безвъзмездни атракции, безвъзмездни чадъри и шезлонги са единствено част от атрактивните оферти. Без да чакат най-горещите дни множеството хотелиери в Слънчев бряг оповестиха атрактивни пакети за отмора през юни, разкри водещият на потребителската графа „ На твоя страна “ Георги Георгиев.

Според него, до два пъти по-евтино би ни излязла почивката по родното Черноморие този месец, в сравнение с в разгара на сезона – през юли и август. 

" Имаме специфична отстъпка сега за нашите клиенти от България и освен. Тя е 20 % през целия юни месец. Като цените за юни стартират от 70-75 лева на човек на база ол инклузив и ултра ол инклузив ", съобщи Баяр Бекир, който е маркетинг управител на верига хотели в Слънчев бряг.

" Тази година сме се насочили към фамилния туризъм – в нашите хотели имаме специфичен пакет – при двама възрастни – 2 деца до 12 година се настаняват гратис.  Специално за нашите посетители с деца подготвили сме изненади – включително имаме и детски луна парк в един от нашите хотели – с батут, с бънджита и с водни лодки ", показва Бекир. 

Облекчаването на разпоредбите за пътешестване към този момент се усеща и при резервациите. 

„ В момента имаме по-голяма интензивност на румънския пазар. Имаме и посетители от Полша, Унгария, Чехия “, прибавя мениджърът. 

Бонуси за море оферират и в останалите хотели в курорта. 

„ Един от тях са безвъзмездна нощувка при поръчани шест, безвъзмезден паркинг. Най-големите промоции, които сме създали, са за българския пазар “, сподели пък Бахарова.

Нощувка в тризвезден ол инклузив хотел за първата половина на юни стартира от 28 лв. на човек. До края на месеца цената се повишава до 34, а в пикът на лятото ще е над 66 лв., демонстрира инспекция в резервационните системи. 

„ Най-много страдат комплексите, които са работили главно с чартърни туристи. Някои хотели няма да отворят порти през това лято “, съобщи Константин Занков от Института за разбори и прогнози в туризма.

Апартамент за петима в хотел с басейн на брега в Созопол ще коства 100 лв. за човек до края на юни. Още с посрещането на Джулая нощувката ще нарастне с 20%, а при започване на август ще се търгува за 170 лв.. 

В Свети Влас цените в четиризвездните хотели стартират от 90 лв. за нощувка. Почти същите са офертите и в първокласните хотели в Синеморец, а в Царево цената е 70 лв.. Отстъпките зависят от натовареността и категорията, регистрират специалистите. 

„ Заетостта сега е ниска – сред 5 и 7 %. В пика на сезона се чака да е 60-70% по Черноморието “, съобщи Занков.

В момента може да се откри двойна стая за 50 лв.. Във високия сезон ще коства към 130-140 лв..

При съседите офертите за море през юни също ще са с 25-30% надолу. В една от организациите, които провеждат почивки най-вече в Гърция, чакат повече резервации в южната ни съседка спрямо предишното лято. 

В момента цените с проведен превоз за пет нощувки със закуски и вечери варират от 400 лв. до 600 лв. за седем нощи в хотелската стая, сподели служителка на организацията. 

За да спасят сезона, локалните хотелиери и притежатели на къщи за посетители към този момент оферират отстъпки за ранни почивки. В Керамоти двойна стая ще коства 60 лв., а в тризвезден хотел на остров Крит – 115 лв.. Гърците оферират безвъзмездни шезлонги и питиета на плажа, безвъзмездни вечери и са подготвени да платят половината от средствата за PCR теста. 

С всяка последваща седмица обаче морето в Гърция ще става все по-солено. Над 20 острова се оповестени като свободни от COVID-19, така всички са имунизирани и случаи на инфектирани не са регистрирани през този сезон. 

Цените в турските курорти пък са повишени с 20% спрямо предходната поради разноските, свързани с противоепидемичните ограничения. Въпреки това сезонът стартира с по-изгодни предложения. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР