Hotcdkeys e нов магазин за лицензи и ключове на софтуер,

...
Hotcdkeys e нов магазин за лицензи и ключове на софтуер,
Коментари Харесай

Вземете Windows 10 Pro и Office 2016 Pro в пакет само за $32.01

Hotcdkeys e нов магазин за лицензи и ключове на програмен продукт, предлагащ бърза доставка през електронната поща. Освен активационните ключове за Windows 10 Pro, вие можете да намерите още доста програмен продукт, включително опция за закупуване на Xbox Live Gold или игри като PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.

Hotcdkeys са известни с качествените си услуги и доста удовлетворени клиенти. Скоро откакто поръчате ще получите от тях всичко належащо на електронната си поща, а при какъвто и да било проблем, постоянно можете да се обърнете към отделът им за грижа за клиента, освен това когато и да е.

Последната оферта, която ще ви предложим се отнася за Windows 10 Pro Edition, операционна система, комбинираща ловко мощните страни на Windows 8 и известността на Windows 7, допълвайки всички тези характерности на Home версията.

Системата предлага усъвършенствани благоприятни условия за съгласуваност и принадлежности за опазване на вашата конфиденциалност, като Domain Join, Group Policy Management, Bitlocker, Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE), Assigned Access 8.1, Remote Desktop, Client Hyper-V и Direct Access. Освен това са добавени и доста нови благоприятни условия, които идват облечени в напълно нов дизайн. Не е забравена и интеграцията със обществени мрежи, като Фейсбук и Twitter.

Microsoft Office 2016 Professional Plus е независима версия на последните издания на познатите ви стратегии от Office пакета: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, и Access. Тези принадлежности ще ви разрешат елементарно да споделяте и публикувате като същински експерт, какъвто сте. Самото съдействие с сътрудниците ви е улеснено от опцията да запазвате информацията си в облака, изключително за екипи, чиито членове са надалеч един от различен.

Windows10 включва също по този начин универсалните Office приложения! Microsoft основава универсалните Office приложения, които с изключение на, че ще са лесни за употребен с тъч екран, ще могат да бъдат пускане на всевъзможен вид устройства. Бъдещите телефони и таблети ще идват с авансово конфигурирани Office приложения.
Windows 10 – еволюция в гейминга!
Windows 10 е страхотна платформа за игра! Microsoft внася огромни промени в PC гейминга с новата си операционна система. В нея виждаме дебюта на Direct X12, който дава обещание по-бърз, с който ще може да изстискате от вашия компютър най-хубавото допустимо показване на играта ви и оптималната успеваемост. С Windows 10 получавате и новия режим Game DVR, допускащ ви да запишете последните 30 секунди игра, идеално предложение за обществен гейминг.

Microsoft прибавя Xbox приложение! Може да видите какво вършат приятелите ви и да им изпращате известия, да сверявате достиженията си и да гледате клипове от игри, които други са си поръчали авансово. Целта на Microsoft е с Windows 10 да ви сервира прекарването от използването на Xbox Live в цялост, позволявайки ви да стриймвате игри от вашата Xbox One подпора диретно към вашето PC.
Какво ще ви коства Windows 10 Pro или Office 2016 Pro?
Разбира се, че може да платите $200, с цел да свалите Windows 10 Pro непосредствено от уеб страницата на Microsoft, само че не е наложително да го вършиме! С Hotkeys може да вземете Windows 10 Pro лиценз единствено за $11.90! Офертата е лимитирана. А лицензът за Office 2016 Pro в Hotkeys ще ви коства единствено $25.99. Но най-хубавото е, че е допустимо да се сдобиете с лицензи за Windows 10 Pro или Office 2016 Pro в пакет, на изненадващата цена от $32.01.

Можете да спестите още 15% от всички софтуерни ключове с кода “Hotkaldata18 ”

А ето и офертите на малко

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro –Bundle за $32.01

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) за $9.99

Windows 10 Home OEM CD-KEY (32/64 Bit) за $9.90

Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) за $25.99
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР