Хосеп Гуардиола е видимо, че започна да изпитва проблеми с

...
Хосеп Гуардиола е видимо, че започна да изпитва проблеми с
Коментари Харесай

Сериозни проблеми за Манчестър Сити, Гуардиола е в паника

Хосеп Гуардиола е очевидно, че стартира да изпитва проблеми с широчината в състава си от началото на новия сезон, въпреки тимът да стъпва решително на всички фронтове за момента. След успеха с 3:0 над Йънг Бойс в Шампионската лига той призна, че един от главните му бранители - Джон Стоунс, е получил травма, която ще го извади от игра за известно време.

29-годишният британски национал прекара две месеца в лазарета преди да се завърне в игра в края на октомври, а по всичко проличава в този момент ще се наложи да прекара още известно време отвън строя поради бедрото, което му основава главоболия.
 Тежък удар по Манчестър Сити, Ерлинд Халанд се контузи
Тежък удар по Манчестър Сити, Ерлинд Халанд се контузи

Ето детайлности

" Проблемът беше, че по едно и също време заложихме на Джон и Родри, а в този момент си имаме проблеми, тъй като ще се наложи да играем по-различно, както стана против Арсенал. Все още ни е неловко по този начин, тъй като не сме подготвени за всички вероятни разновидности ", сподели Гуардиола, представен от The Guardian.

" Гражданите " навлизат в кошмарна серия от мачове в идващите седмици. В неделя гостуват на Челси във Висшата лига, а след последната пауза за националните тимове за сезона ще одобряват Ливърпул още веднъж в британското състезание. В края на месеца е предпоследният мач от ШЛ против Република България Лайпциг и незабавно по-късно е мачът с Тотнъм на " Етихат ". От четирите мача само този против германците няма чак такова значение, тъй като и двата тима си подсигуряваха продължаването напред и единствено остана да решат кой ще е първи в Група G.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР