Хортензиите могат да отгледат най-добрите цветове с интензивен цвят“ благодарение

...
Хортензиите могат да отгледат най-добрите цветове с интензивен цвят“ благодарение
Коментари Харесай

Експерт по градинарство казва, че три обикновени кухненски отпадъци ще направят цветята „наситени с цвят“

Хортензиите могат да отгледат „ най-хубавите цветове с натоварен цвят “ с помощта на три кухненски боклуци, съгласно специалист по градинарство.

Цветята придават на градините огромни прояви на огромни красиви многоцветни екрани през лятото. Ако в миналото сте гледали тези удивителни цветя, може би сте се чудили по какъв начин да постигнете такива резултати. Линдзи Частейн, която започва The Waddle and Cluck, блог за домашни и култивиран неща, даде някои препоръки.

Тя сподели: „ Хортензиите създават най-хубавите си цветове, които имат натоварен цвят, когато се хранят с непрекъсната диета с богати тор. " Торенето е доста значима част от грижата за растенията хортензия, като се подсигурява, че те получават храната, от която се нуждаят, с цел да създадат тези зашеметяващи цветя, които всички обичаме, оповестява Express.

Но вместо просто да употребявате магазин, цялостен с химикали -закупени варианти, тя предлага да употребявате вашите кухненски боклуци, с цел да помогнете за „ развъждането на живи цветя на хорте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР