Хороскоп за деня – 8 февруари 2023, сряда Овен Интуицията ви

...
Хороскоп за деня – 8 февруари 2023, сряда Овен
Интуицията ви
Коментари Харесай

Kъсметът се усмихва na Близнаците, откриват се пред тях големи възможности

Хороскоп за деня – 8 февруари 2023, сряда

Овен
Интуицията ви е изключително изострена, а уменията за телепатични контакти се ускоряват. Има обаче риск да се изпокарате със своите близки или с родственици. Сега те са склонни да бърборят, да сплетничат. Внимавайте с хората, които не познавате, тъй като може да бъдете излъган! 

Телец
Този ден е най-добре да го прекарате в занимания. Не се захващайте с значими каузи, тъй като надали ще може да ги реализирате! Вероятно единствено ще си изхабите силата и времето на вятъра. Вероятни са позвънявания и предложения от чужбина. Възможни са болки в гърлото.

Близнаци
Съдбата обича смелите, а шансът ви се усмихва, когато минимум очаквате и пред вас се откриват огромни благоприятни условия. Може да се възползвате и да спечелите. Препоръчва се да си вършиме разтривки и козметични интервенции. Благоприятен е денят и за лечебни процедури.

Рак
Денят е подобаващ за всяко начинание, само че най-вече за образование. Ако някой се нуждае от вашата помощ, първо разберете какво би трябвало да извършите, с цел да не му наредите повече или да не изпаднете в неловко състояние! Сега е уместно време за срещи, пътувания и занимания.

Лъв
Налага се да положите доста старания, с цел да си реализирате концепциите. Може да възникне предпочитание да се похвалите. Ако обаче дръзнете да преувеличите достиженията си, ще пристигна време, когато ще се срамувате. Добре е да носите содалит. Този тъмносин минерал развива интуицията.

Дева
Ако планирате огромни покупки, не отлагайте! Денят е добър и за срещи, за разискване на хрумвания и бизнес проекти. Възможно е да се запознаете с веселяци, може и да се влюбите, само че тази връзка евентуално ще е кармична. Заедно би трябвало да си научите уроците на живота.

Везни
Ролята на преподавател в този момент не ви подхожда. Близките ви не желаят да бъдат поучавани, а имат потребност от отмора. Възможни са проблеми в общуването. Семейните да внимават с децата си! Вместо да се пробвате да им натрапите своето мнение, е по-добре да се постараете да ги разберете. 

Скорпион
Ясно се обрисуват опциите за осъществяване на планувани цели. Не се предлагат обаче физически натоварвания. Вслушайте се в препоръките на своите родители! Прекарайте повече време с тях! Въздържайте се от извършване на покупки, вероятни са финансови проблеми.

Стрелец
За да има мир вкъщи, разпределете си функциите по този начин, че да няма недоволни! Правете взаимни отстъпки, в случай че се постанова! Вместо да дълбаете в мемоари и да отваряте остарели рани, кажете на колегата си това, което желае да чуе и любовта може като птицата Феникс да възкръсне от пепелта!

Козирог
Съдбата ви дава късмет се справите с проблемите, които до неотдавна са ви се коствали нерешими. Може да преосмислите това, което ви се случва и спокойни в този момент да погледнете всичко от по-различна позиция. Препоръчва се постене и самоограничение даже от милувки. 

Водолей
Предстои ви сериозен диалог с гаджето. Искреността няма да ви навреди. Може да разтопите „ ледовете “ сред вас, единствено в случай че и двамата сте подготвени да се освободите от товара на предишното. Избягвайте дима и задимените пространства! Сънищата се сбъдват.

Риби
Това е денят, в който вратите пред вас се отварят, само че изборът през коя да минете, вероятно няма да е елементарен. Може да се обясните или да ви се обяснят в обич, да срещнете някогашен ухажор или да намерете нов шеф... Вариантите са доста, само че би трябвало да изберете един. 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР