Хороскоп за деня – 18 февруари 2023, събота Овен Въпреки вашето

...
Хороскоп за деня – 18 февруари 2023, събота Овен
Въпреки вашето
Коментари Харесай

Чудесен ден за флирт за Лъва, четири зодии се налага да намалят разходите

Хороскоп за деня – 18 февруари 2023, събота

Овен
Въпреки вашето усърдие и неизменност, мъчно ще съумеете да извършите това, което сте възнамерявали. Бъдете деликатни с обещанията! Съберете се с другари, само че не прекалявайте с алкохола!

Телец
Някой от предишното ще се изпречи още веднъж на пътя ви. Срещата ще е вълнуваща, само че може би ви е писано да се разминете като стрелките на часовника по циферблата на живота. Избягвайте шумните компании!

Близнаци
Имате скъпи хрумвания. Опитайте се да се справите с сложните задания преди обед, а след това си почивайте! Денят е добър за подсилване на брачните връзки, само че не и за нови запознанства. Уязвим е стомахът. Не яжте пикантна храна!

Рак
Желанията и условията на близките ще придобият по-голяма мощ. Близките ви ще се зарадват на смяната. Внимавайте обаче с парите – не заемайте и не давайте на заеми, тъй като може и да не ви ги върнат!
 
Лъв
Не дразнете околните си! Те няма потребност от разногласия, а от схващане. Възможни са проблеми със сухожилията. Чудесен ден за флирт. Самотните Лъвици имат късмет да си намерят сродна душа. 

Дева
Изпълнен сте с сила и оптимизъм. Внимателно подбирайте всяка своя дума и деяние, с цел да не пострада репутацията ви! Ако се чувствате зле, не си го изкарвайте на околните! Възможни са финансови усложнения, ограничете разноските!

Везни
Може да си спестите много неприятности, в случай че вместо да влизате в разногласия с околните си, се концентрирате върху дилемите и ги извършите. Не е време за случки. Близките ви се нуждаят от повече внимание. Прекарайте вечерта в стеснен фамилен кръг! 

Скорпион
Малко усърдие е. С минимални старания може да постигнете това, което сте възнамерявали, само че връзките с обичания човек може да бъдат сложени на тестване. Не давайте мотиви за ревнивост!

Стрелец
Мълчанието през днешния ден е злато. Това би трябвало да е вашето мото, тъй като всичко, което което кажете, може да бъде разбрано погрешно. Споровете с обичаните хора напълно може да ви изнервят. Не се лишавайте обаче от поддръжката им! Благотворно биха ви се отразили ласките им.

Козирог
Възможностите за триумф са променливи, заредете се с самообладание! Положителните резултати ще дойдат ненадейно. Налагат се ограничавания, бъдете деликатни с парите! Може да получите примамливи оферти, само че не бързайте с отговора!

Водолей
Ако се постанова да вземате решения, огледайте нещата от всички страни! Ще ви е нужна непримиримост, с цел да постигнете задачите. Не правете огромни разноски! Може да нарасне прочувственото напрежение, само че до края на деня ще забравите за проблемите. 

Риби
В общуването са вероятни недоразумения или недоумение. Добре е да се изяснят разликите! Срещата със остарял другар ще ви върне усмивката и ще ви помогне да намерите вярната посока. Може да попаднете в клопката на спомените, само че ще имате извънредно просветление.

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР