Хороскоп за деня – 15 юли 2023, събота Овен Възможно е

...
Хороскоп за деня – 15 юли 2023, събота Овен
Възможно е
Коментари Харесай

Ракът да се пази от злополуки! Вижте кой може да се влюби от пръв поглед!

Хороскоп за деня – 15 юли 2023, събота

Овен
Възможно е напрежение в връзките ви с близките. Трудно ще потвърждавате правотата си. Ако методите с нужното неизменност, ще съумеете. Възможни са болки в гърба и глезените. 

Телец
Изискват се от вас гъвкави решения при напрегнати обстановки. Трябва да запазите хладнокръвие и умерено да обмислите своите дейности. Днес не се уединявайте и не се отдавайте на тягостни мисли! Добре е да носите карнеол. Той подтиква креативния метод.

Близнаци
Ще намерите правилно решение на въпрос, който от дълго време ви тормози. Общуването с другари ще ви се отрази добре. Използвайте времето рационално! Може да се влюбите от пръв взор, само че не залагайте огромни очаквания на тази връзка! Обвързаните да внимават с флирта!

Рак
Ще намерите значимо решение на безизходен проблем, както и съидейници. Ако употребявате режещи машини, бъдете деликатни! Възможни са злополуки. През този ден има възможност от инфектиране на лимфните възли или от заболяване, обвързвано с кръвоносната система. 

Лъв
За да имате триумф, поставяйте си периоди и граници, само че постоянствайте в начинанията! Ще ви е от изгода, в случай че излезете с обичания човек измежду природата. В този ден не е желателно да се подлагате на внушаемост. Избягвате всичко неразбираемо, психологични въздействия!

Дева
Може ненадейно да намерите решение на проблем, който от дълго време ви безпокои. Не изпускайте този късмет! Не давайте пари назаем! Желателно е да носите тоалети в сребрист цвят. Той спомага за прочувствено равновесие. Уязвими са коленете. 

Везни
Денят е превъзходен за сделки и предприемаческа активност, само че не и за физически натоварвания. Интензивни тренировки не се предлагат, тъй като има заплаха от контузии. Бъдете деликатни и при диалози с представителите на противоположния пол!

Скорпион
Добре е през днешния ден да помислите за занимание. Приятните занимания ще ви доставят наслада. Не е желателно в този ден да сменяте нито гаджетата, нито медикаментите и метода на лекуване. Може да експериментирате нови пози, само че единствено с колегата си.

Стрелец
Това е ден за духовно израстване. Време е да осъзнаете кармичните си уроци. Трябва да се самоусъвършенствате и да ставате все по-добри. Няма да сте сами по пътя, който сте си избрали. Ако не сте срещнали сродната си душа, не се тормозете, ще я откриете скоро!

Козирог
Не поемайте отговорност за развиването на други хора, тъй като всеки самичък кове своята орис! Днес би трябвало да сте жизнерадостни, да се поотпуснете. Желателно е да избягвате физически натоварвания, само че не и прегръдките на обичания човек. Това е ден за обич.

Водолей
Всичко, което желаете, ще се случи, в случай че се помолите на Бог да ви даде сили да се справите с тестванията. Ако ви поканят на среща, не отхвърляйте! Това е превъзходен ден за начало на връзка. Възможни са болки в стомаха. Не преяждайте! Не прекалявайте и с алкохола! 

Риби
Избягвайте дейностите, които са мудни и изискват да се концентрирайте! Ще са ви досадни.  Ограничете контактите с непознати и избягвайте лечебни процедури! 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР