Хороскоп за деня – 13 април 2024, събота Овен Денят е

...
Хороскоп за деня – 13 април 2024, събота Овен
Денят е
Коментари Харесай

Телецът да се пази от измамници, а Ракът да избягва срещите с врачки!

Хороскоп за деня – 13 април 2024, събота

Овен
Денят е подобаващ за промени. Може да да пренаредите мебелите в офиса, или даже да започнете ремонт вкъщи. Промените, свързани с любовната ви връзка обаче, са нежелателни. Избягвайте споровете! Не си коства да се обръща внимание на сънищата.

Телец
Този ден не е добър нито за начало, нито за край. Изчакайте за старта на нов план! Използвайте силите си единствено за положително, само че без да мислите какво ще ви се върне в подмяна! Пазете се от измамници!

Близнаци
Ако не виждате вероятности за развиване на работното си място, потърсете си шанса другаде, само че не бързайте да вземате съществени решения, преди да сте проучили изискванията и да сте на 100% сигурни, че не грешите! 

Рак
Късметът като че ли ви е обърнал тил. Не инвестирайте, с цел да не загубите! Избягвайте срещите с врачки, хипнотерапевти или психолози! На въпросите, които ви изтезават, може да си отговорите и самичък. Доверете се на интуицията си!

Лъв
Ако се чувствате несигурни и извънредно изморени, не поемайте нови задължения, а на примамливите оферти за работа може да отговорите единствено откакто го обсъдите с вашите близки или с човек, който приемате за собствен нравствен преподавател. 

Дева
Острият ви език може да ви сътвори проблем вкъщи. Избягвайте разногласията! Не се преуморявайте! Пазете очите си! Денят е превъзходен и за нови запознанства, и за възстановяване на фамилните връзки. 

Везни
Заредете се със постоянна „ доза “ непукизъм и не се вайкайте, даже в случай че клонът, на който сте седнал, се залюлее от „ вятъра “ на смяната! Ако не държите страстите си под надзор, рискувате да загубите репутацията си. На зевзеците, които се забавляват за ваша сметка, отговаряйте с усмивка!

Скорпион
Спестете си физическите старания, тъй като има риск да се контузите! Възможни са трудови злополуки, пазете се! Не се занимавайте с рискови спортове! Добре ще ви се отрази един релаксиращ масаж. Подходящо време е за подхранващи и овлажняващи маски.

Стрелец
Не се месете в делата на другите, с цел да не си изпатите! Дори и с вашите близки приказката няма да върви. Не бързайте да ги обвинявате за това, дайте си отмора! Има и такива дни. Голям е рискът от инфекциозни болести.

Козирог
Неблагоприятните аспекти доминират и това е една от аргументите да сте разсеяни, само че в случай че съумеете да си съберете мислите, може да намерите ненадейно да решение на проблем, който от дълго време ви безпокои. Не се напрягайте да умувате за бъдещето на връзката ви, а се забавлявайте с обичания!

Водолей
Косата ви е като антена към Космоса. Не я подстригвайте през днешния ден и ще получите целебна сила. Възползвайте се и се заемете с проблеми, които ви наподобяват сложни за разрешаване! Може да си купувате спортни артикули, автомобил, мотор или колело. 

Риби
Всичко се развива по проект, а в любовта може да очаквате единствено хубави страсти. Във вашето обграждане обаче има досадници, които ви товарят, без даже да желаят. Отбягвайте ги през днешния ден, с цел да не ви срутен прочувствено!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР