Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес не бива в

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес не бива в
Коментари Харесай

Прочете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 9 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес не трябва в нищо да се отклонявате от познатата, тествана скица на деяние. Нищо ново и непознато през днешния ден няма да ви донесе стремежи триумф.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес напряко може да ви удави в сълзите си човек, роден под воден знак. Така че познатите Риби, Раци и Скорпиони ги заобикаляйте отдалеко, в случай че си нямате екипировка.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес ще се чувствате сносно. Почивайте си по-енергично и по опция някъде на открито. Имате потребност от по-близък контакт с природата. Хубав ден за пътувания и срещи с хора, пристигнали от далечни страни.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Сериозните неща ще ви отегчават. Не бързайте да бягате, когато нещо не се получи съгласно вашите упования, не се отхвърляйте елементарно от желанията си, проявете повече неизменност.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днешният ден посветете на дома и фамилията си доколкото това е допустимо. Не правете крупни покупки, ще се окажат несполучливи, следвайте инстинкта си за това кое е скъпо и кое не.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не се подлагайте на натоварвания - както физически, по този начин и прочувствени. Сметката за това подозрително наслаждение може да се окаже прекомерно висока.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Правете неща, които ви успокояват и ви дават чувство за умиротворяване. Похарчете пари, с цел да извършите дома си комфортен. Дребни разногласия в семейстовото може да помрачат настроението ви. Не се обиждайте от дреболии.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)На света има доста незаменими хора (поне в сърцето ви), само че виж незаменими движимости съвсем няма. И през днешния ден не забравяйте, че по-добре е един път да видиш, в сравнение с 100 пъти да чуеш.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Споделете с хората към вас, нещата които обичате.И да не прекалявате с грижите си, имате потребност от малко персонална независимост и време да се вслушате в себе си.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Недейте да оригиналничите ненужно. Повечето хора ще са с махмурлук от снощните изпълнения-за някои студенстки, за други просто безредици. Пригответе бирата и добродушно утешавайте потърпевшите.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Може да се наложи да довършите някои неща останали незавършени цяла година. Важно е да не се разпилявате и да следвате до дъно задачата си, няма да съжалявате като видите резултата.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР