Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ползотворност и целесъобразност, което

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ползотворност и целесъобразност, което
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 4 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ползотворност и целенасоченост, което значи да вършиме тези неща, които в действителност са ваша цел - без прекомерни страсти, без прахосване, единствено съответните и значимите. Ще си спестите много време, в случай че опитате.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Полет към новите благоприятни условия е напряко като реклама на самолетна компания. Днес в действителност ще усещате силата, която получавате от вдъхновението, донесено от новите благоприятни условия. Запомнете положението, то е вашият запас за реализиране на триумф.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Активно филтриране от мисловни модели. Имате потребност, съвършен миг е. Прекалено доста мислите, анализирате, допускате. Опитайте да вършиме нещата без очакване, като децата. Безпокойството не е добър консултант, забавлявайте се.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Активно партньорство е това, което вие разбирате най-добре. Да чуеш другия, да го оцениш и да му дадеш опция да влезе в живота ти, с цел да продължите дружно. И при цялото това - да запазиш преценката си ясна и уважението си неопетнено, да си еднакъв с всеки един.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)По-добре преди обяд не се срещайте с хора, тъй като мъчно ще се комуникира с вас. Следобеда ще се възвърне положителното ви въодушевление и желанието за деяние. Не вярвайте на всичко, което ви споделят. Днес е доста евентуално да ви излъгват, въпреки и почтено.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Любов в деяние не е името на театрална режисура, а вашата персонална задача през днешния ден. Да отворите сърцето си, да споделите, да попеете, да вдъхновите някой различен - да покажете какво значи обич. Лесно, нали?

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Активност вкъщи значи да отделите задоволително внимание на хората у дома, да ги подкрепите, да поговорите, да поседите с тях. Домът е мястото, където можете да заредите батериите си, уважавайте го и го поддържайте!

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Активна връзка не е психически способ или име на специфична стратегия, а своебразно деяние, което да сторите през днешния ден. Бъдете с отворен разум, абсорбирайте информацията. И прилагайте на процедура!

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Материализация в деяние е една прелестна опция да дадете форма на концепциите си. Ако са толкоз доста, че нямате физическата опция да го сторите - потърсете другар, само че го направете!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР