Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста ще капризничите днес,

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста ще капризничите днес,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 6 Декември - Никулден! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста ще капризничите през днешния ден, а в един миг това към този момент няма да е забавно на никого. Ограничавайте се за някои неща, не е нужно всички да Ви играят по гайдата, пък били те другари или обичани.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще разберете какъв брой е хубаво да имате другари. Всички ще се пробват да Ви оказват помощ по някакъв метод. Може да има проблеми в връзките по механически аргументи, само че това надали може да Ви попречи да намерите оня или това, което сте решили.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Малка Коледа е през днешния ден. Колкото са Рибите в морето, толкоз наслада, обич и богтство да има в дните ви. Отпуснете душата си и си позволете да не класифицирате всичко, дайте момент покой на мозъка.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Очертава се забавен празник, въпреки всичко Никулден е един значим предколеден празник. А и нещата при вас ще се случват по-лесно и ще ви връщат вярата в положителната орис.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Празник е, оставете нервността за друго време и различен час и се пробвайте да сте тук и в този момент. Може да сте малко по-емоционални, само че е правилно също, че вие сте от хората, които могат най-добре да се управляват.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Един прекрасен ден за Вас, само че по-скоро за диалози на метафизичен тематики и неща, които са много надалеч от битовите проблеми. Ще имате безчет хрумвания кое по какъв начин би трябвало да се направи и нека намерите запалянковци, които са подготвени да работят.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Народът чества, а Вие сте толкоз съществени и сдържани, че напряко да му се доплаче на човек. Отпуснете малко душата и с усмивка на уста могат да се вършат велики каузи.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Трудно ще се излиза на глава с Вас през днешния ден. Опитвате се да наложите личната си линия на държание без да ви е грижа дали е използвана за всички останали. Ами направете сондаж преди този момент.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес е ден на банкера, а съгласно звездите при вас идват паричките. Вие можете да управлявате непознати капитали, само че не забравяйте, че най-големите богаташи са от противоположната на Вашата зодия - Дева. Но почетете светеца, та парите ви да са колкото рибата в морето.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР