Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Определено трябва да внимавате

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Определено трябва да внимавате
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 19 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Определено би трябвало да внимавате с парите и да не се доверявате на всякакви странни схеми. Бъдете практични, а не сантиментални, когато става дума за пари. Романтика постоянно може да създадете с отношение, с въодушевление, с думи (само да не е единствено на думи).

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Един доста лиричен ден, в който ще ви се желае да прегърнете целия свят и ще бъдете просто необикновено положителни. Засвидетелствайте благите си усеща на индивида до вас, въпреки и по своя нетрадиционен метод.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще сте по-малко практични и по-загрижени за хубостта и хармонията към вас. Може безразсъдно да пръснете много сериозна сума за някои движимости, носещи ви наслада. Така де, не всичко е пари.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Денят не е по никакъв начин неприятен, само че би трябвало да имате прекомерно огромни упования. Най-добре ще се чувствате измежду красиви движимости и хора. Особено удобен ден за сантиментални прекарвания. Обърнете внимание на сънищата си.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Денят е много сполучлив за вас. Нещата ще се развиват по-динамично, само че пък това е значи, че ще отхвърлите повече задания за по-кратко време и след това с чиста съвест ще можете да разпускате.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Известно напрежение ще се усеща към вас. Пробудили са се някои ваши скрити страхове. Не позволявайте на страстите да ви управляват. Ако се вгледате по-внимателно в сътрудниците си може и да намерите отговор на вълнуващите ви въпроси.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Не си давайте доста напън, а работете гладко, само че с мисъл. Ще би трябвало да отдадете дължимото на близките. Не бива да прекомерно да се вторачвате в връзките си с противоположния пол, оставете нещата на личното им развиване.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Един прелестен ден, в случай че вие сами не оплескате нещата. Ще има доста искащи да ви оказват помощ и поддържат в това, с което сте захванали. Единствено хапливият ви език може да ви сътвори проблеми. Контролирайте се.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ден единствено за ексцентрични хрумвания. При положително предпочитание може да пристъпите към реализирането им. Нещата ви ще се провеждат добре, а също така може да получите поддръжка от приятелите си.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Денят ще ви засипе с телефонни позвънявания и стремежи за срещи от страна на кого ли не. Имате потребност от стройна организация, с цел да съумеете да се справите с всичко. Добре ще се почувствате, когато разберете какъв брой доста работа сте отхвърлили.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР