Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Темите днес ще са

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Темите днес ще са
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 22 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Темите през днешния ден ще са свързани с грижа за другите, основаване на комфорт и взаимно схващане. Не забравяйте за себе си, когато работите за другите.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще имате толкоз доста работа, че надали ще ви остане време да мислите за персоналните си проблеми. Добре би било да не ви се постанова да взимате пари в заем. Ако ви се случи, направете всичко допустимо да го върнете в най-кратък период.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Отначало може да ви се стори, че всичко се развива малко безредно, само че в действителност нещата са многопластови и основават тази погрешна визия. Каквото и да става вие ще съумеете да се справите ослепително.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Подходящ миг да извършите рекапитулация на средствата, с които разполагате. Днес ще ви се дават преференциални благоприятни условия за покупки, само че дали всички тези неща са ви нужни. Купете единствено най-необходимото.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще би трябвало да изгладите някои свои вътрешни несъгласия и чак тогава да действате. Имате могъщи съперници, с които би трябвало да действате доста деликатно. Царственият метод в тази ситуация няма да ви е от изгода.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес толкоз ще ви се желае да разнищвате разнообразни въпроси, че в последна сметка може сами да се отегчите от себе си. По-добре организирайте една вечеря с другари, а денем можете сполучливо да се явите на изпит или да участвате в съревнование. Духът на успеха витае към вас.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Този ден е мощно кондензиран с страсти. Не ги изпускайте където ви падне, оценявайте ситуацията и тогава демонстрирайте интензивността на възприятията си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Може през днешния ден да сте малко отнесени, а не трябва. Ако желаете да избягате от ежедневните проблеми – направете го. Днес е подобаващ миг за самоанализи, само че несъответствуващ за взимане на решения.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Денят не е неприятен, в случай че си опичате акъла. Трезвата преценка, която по принцип имате може да се пропука на места. Не си създавайте непотребни илюзии по финансовите въпроси, тъй като елементарно може да ги загубите ( освен илюзиите, само че и парите).

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ще би трябвало да балансирате професионалните задължения с персоналните. Сутринта може да получите едно от дълго време чакано предложение или пък внезапно да откриете отговора на въпрос, който ви изтезава от дълго време.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР